Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021
Μία ακόμα άφιξη στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της ελεύθερης Αμμοχώστου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της στα μέσα Απριλίου 2021.
Πρόκειται για το Flamingo Paradise Beach Hotel, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 8 ορόφους, βρίσκεται τοποθετημένη στην καρδιά του Πρωταρά και ανήκει στην L.T. Flamingo Paradise Ltd & Άλλοι Λτδ. Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε σε χώρο όπου στο παρελθόν υπήρχαν δύο ξενοδοχειακές μονάδες και ένα εστιατόριο.
Το οκταώροφο κτήριο αναμένεται να προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία διακοπών.

110 δωμάτια σε πέντε ορόφους
Οι πέντε όροφοι του ξενοδοχείου αποτελούνται συνολικά από 110 δωμάτια. Σε κάθε όροφο υπάρχουν 18 δωμάτια Inland και Side Sea View και τέσσερα δωμάτια Front Sea View, δύο εκ των οποίων είναι Superior δωμάτια. Καθένα από τα 110 δωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα, με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έξυπνες τεχνολογίες, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια.

Ο μοντέρνος εσωτερικός χώρος με ενιαία διαρρύθμιση δημιουργεί ένα αυθεντικό και κομψό περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα σε κάθε χώρο. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια με τα άνετα καθίσματα προσφέρουν άμεση ή μερική θέα στη θάλασσα. Στα χαμηλότερα επίπεδα, τα όμορφα χαρακτηριστικά του νερού συνδυάζονται με τη θάλασσα και τους κήπους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο υπόγειους ορόφους με χώρους στάθμευσης.
Το κεντρικό εστιατόριο, με θέα στην πισίνα και την παραλία, σερβίρονται οι γεύσεις της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ η ομάδα του lobby bar προετοιμάζει μία σειρά από κοκτέιλ ή αρωματικούς καφέδες.
Για δείπνο, προτείνεται το Beach Restaurant, το οποίο διαθέτει μια επιλογή από θαλασσινά και κρέατα από το À la carte μενού.
Σχετικά
Τα πιο ισχυρά διαβατήρια του κόσμου για το 2026
Η νέα λίστα με τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο για το 2026
“Πρωταγωνίστρια” η Ελλάδα στα βραβεία της TripΑdvisor 2026: Κορυφαίες διακρίσεις για 6 ελληνικούς προορισμούς
Κρήτη, Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονος, Πάρος και Πειραιά κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις
Ποιον μήνα να επισκεφθείς κάθε χώρα για να σου βγει πιο φθηνά
Το κόστος ενός ταξιδιού δεν εξαρτάται μόνο από τον προορισμό, αλλά και από το πότε θα επιλέξεις να ταξιδέψεις.
Το 2025 ήταν η τρίτη θερμότερη χρονιά στα χρονικά
Τίποτε δεν δείχνει ότι το 2026 η τάση θα αναστραφεί.
H κοπή της πίτας «Τότε και Τώρα» στο Σίγμα
Τα αγαπημένα ζευγάρια του «Τότε και Τώρα» επιστρέφουν στην οθόνη του ΣΙΓΜΑ
Παγετός στους δρόμους – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες και κίνηση στους τέσσερις τροχούς
Αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς ζητά η Αστυνομία λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς σε διάφορες περιοχές το οδόστρωμα παραμένει βρεγμένο ή και επικίνδυνο
10 cozy πετρόκτιστα καταλύματα για διαμονή στο βουνό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Η ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου σε 10 αγροτουριστικά στην ορεινή Κύπρο για ένα χαλαρωτικό τριήμερο
Δεύτερος κύκλος για το «Adolescence»; Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα
Οι δηλώσεις του Στίβεν Γκρέιχαμ στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες
Αυτός είναι ο “Best of the best” προορισμός του κόσμου, σύμφωνα με το TripAdvisor
Ποιοι άλλοι συμπληρώνουν τη δεκάδα
Το πρώτο ξενοδοχείο Harry Potter στον κόσμο: Πού και πότε θα ανοίξει
Οι φίλοι του Harry Potter ετοιμάζονται να ζήσουν μια εμπειρία βγαλμένη κατευθείαν από τον μαγικό κόσμο του Hogwarts.
Αίθριος με ισχυρούς ανέμους ο καιρός σήμερα - Πότε επιστρέφουν οι βροχές
Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.