Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα παρεΐστικο ταβερνάκι στο χωριό, που σίγουρα θα λατρέψεις

Άπλετη θέα, νόστιμοι μεζέδες, καλές τιμές. Αυτή η ταβέρνα τα έχει όλα!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2023

Βρισκόμενο σε ένα υπέροχο σημείο, που απολαμβάνει τη θέα του βουνού αλλά και της θάλασσας στο βάθος, στην είσοδο του χωριού Πραστειό Κελλακίου, και πολύ κοντά στην πόλη της Λεμεσού, το Δασούϊ Greenwood Tavern Cafe Bar έχει αποκτήσει το δικό του, φανατικό, κοινό.

thumbnail_image6.jpg

Πρόκειται για μία προσεγμένη ταβέρνα/cafe bar που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τον Ιούλιο 2023, μετατρέποντας το χωριό αυτό σε έναν ελκυστικό προορισμό για καλοφαγάδες, χάρη στη θέα -η οποία «σερβίρει» τη Λεμεσό στο πιάτο- αλλά και στο καλοφτιαγμένο μεζέ της.

thumbnail_image4 (1).jpg

Το Δασούϊ Greenwood Tavern Cafe Bar στεγάζεται σε ένα σε καλαίσθητο δυώροφο κτίριο, που διαθέτει μια όμορφη αυλή περιτριγυρισμένη από πράσινο, μία φωτεινή τραπεζαρία που αποπνέει μια αίσθηση σπιτικής ζεστασιάς και μία βεράντα με εξωτερικό μπαρ που αγναντεύει τη συγκλονιστική εικόνα της καταπράσινης φύσης. Στα πολύ θετικά, βάλε και τον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, που θα κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά σου όσο εσύ απολαμβάνεις το φαγητό σου, αλλά και το μεγάλο χώρο στάθμευσης.

thumbnail_image6 (1).jpg

Η κουζίνα στο Δασούϊ είναι πλούσια! Εδώ θα βρεις από όλα, σαλάτες, λαδερά, μαγειρευτά και της σχάρας, ως μέρος ενός "δυνατού" κυπριακού μεζέ 22 περίπου πιάτων που σερβίρεται από Τετάρτη μέχρι Σάββατο βράδυ (από τις 18.00). Μάλιστα, τα μεζεδάκια σου τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα τα συνοδεύσεις με ζωντανή μουσική, με ένα πρόγραμμα που κυμαίνεται από λαϊκό-ρεμπέτικο με τον γνωστό Κύπριο τραγουδιστή Χριστάκη Αναστασίου και την παρέα του.

thumbnail_image0.jpg

Το δυνατό του σημείο, όμως, είναι το Οφτόν Κλέφτικο ψηγμένο σε ξυλόφουρνο, που σερβίρεται κάθε Κυριακή μεσημέρι (από τις 12.00 μέχρι το απόγευμα), ως μέρος του ειδικού κυπριακού μεζέ.

thumbnail_image7.jpg

Οι άνθρωποι του Δασούϊ σού υπόσχονται γεύσεις διαλεκτές και αυθεντικές κυπριακές!

Ο χώρος, τέλος, διαθέτει και μία νέα, ξεχωριστή αίθουσα, η οποία διατίθεται για ιδιωτικά πάρτυ, γάμους και βαφτίσεις, το Greenwood Events Hall - Prastio Kellakiou Limassol.

image0.jpeg

Διεύθυνση: Ειρήνης και Φιλίας 1, Πραστειό Κελλακίου, Λεμεσός. Τ.Κ. 4505 (βρες το στον χάρτη).
Ωράριο λειτουργίας:
Τετ-Σ 18.00-αργά & Κ 12.00-18.00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77770305
Email: websunset@outlook.com
Facebook: Δασούϊ Green Wood Tavern - Cafe / Bar
Instagram: greenwood_tavern

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close