Things to Do , Εκδηλώσεις

Η Ξυλοφάγου ετοιμάζεται για το Διεθνές Φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας

Έρχεται το διήμερο “The Xylofagou Big Potato International Festival”

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2023

Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, ψυχαγωγία, διασκέδαση με τραγούδια και χορούς, αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις, ετοιμάζει η κοινότητα της Ξυλοφάγου, η οποία εργάζεται πυρετωδώς για το "Διεθνές Φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας Ξυλοφάγου 2023”.

Το μεγάλο γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2023. Πέρα από τη διεθνή διάσταση που θα λάβει, το φεστιβάλ στοχεύει και σε μια επιπλέον κατάκτηση εκτός συνόρων, που δεν είναι άλλη από μια θέση στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Λεπτομέρειες επ’ αυτού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα φιλοξενηθούν καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες, που έρχονται να ανεβάσουν το κέφι και τη διάθεση στα ύψη, ενώ το χιούμορ και το γέλιο δεν πρόκειται να απουσιάσουν από την όλη διοργάνωση.

Επιπρόσθετα, στον χώρο του φεστιβάλ θα προσφέρονται στους επισκέπτες πατάτες μαγειρεμένες με διάφορες συνταγές. Παράλληλα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από τη γεωργική έκθεση που θα λειτουργήσει, για θέματα πατατοκαλλιέργειας, αλλά και που αφορούν τη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Η κοινότητα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, ντόπιους και ξένους, να παραστούν στο φεστιβάλ και να βγάλουν επί τη ευκαιρία την αναμνηστική τους φωτογραφία στον χώρο της μεγάλης πατάτας, που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς της Ξυλοφάγου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close