Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εξωτικό beach bar για να δεις το απόλυτο ηλιοβασίλεμα στο νησί

Ανέμελες στιγμές σε ένα μαγικό τοπίο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2023

Το ηλιοβασίλεμα είναι η πιο όμορφη στιγμή μιας καλοκαιρινής μέρας. Τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός, σε συνδυασμό με τις πανέμορφες παραλίεςτου νησιού μας, δημιουργούν το πιο ονειρικό σκηνικό.

Αυτή την ώρα θα απολαύσεις τις βουτιές σου, θα χαλαρώσεις και θα τραβήξεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες των διακοπών σου.

Εξ ου λοιπόν κι εμείς, σου προτείνουμε ένα υπέροχο beach bar στην Κισσόνεργα, για να αράξεις εκεί από το πρωί και να αγναντέψεις το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα του νησιού πίνοντας το κοκτέιλ ή το κρασί σου, απολαμβάνοντας συνάμα τις πιο ανεπιτήδευτες και cool στιγμές του φετινού καλοκαιριού!

seeyou5.jpg

Ο λόγος βέβαια για το εξωτικό Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων “Πότιμα” στην Κισσόνεργα, το οποίο αποτελεί μια όαση ηρεμίας.

seeyou.jpg

Πρόκειται για ένα λιτό αλλά πανέμορφο μπαράκι, τοποθετημένο στην όμορφη παραλία της περιοχής, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικο ηλιοβασίλεμα. Το Sea you Beach bar έχει ξύλινο δάπεδο, λευκά τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού... είναι αυθεντικό και με ένα vibe, που σε κερδίζει και σε χαλαρώνει 100%. Το ειδυλλιακό περιβάλλον υπόσχεται όχι µόνο µια ξεκούραστη µέρα στη θάλασσα αλλά πραγµατικές στιγµές ηρεµίας και απόλαυσης!

see--d.jpg

Εδώ λοιπόν μπορείς να… αράξεις από νωρίς το πρωί στις ξαπλώστρες και να πιεις τον καφέ σου ή να δοκιµάσεις ένα από τα smoothies ή τα κοκτέιλ που φηµολογείται ότι είναι από τα καλύτερα της πόλης. Μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά θα σε αναζωογονήσει. Αν θέλετε να αποφύγεις τον καυτό ήλιο του µεσηµεριού, υπάρχει άπλετος χώρος με σκιά, για να διαβάσεις χαλαρά ένα βιβλίο ή ακόμα και να παίξεις τάβλι με την παρέα!

seeyou8.jpg

Επιπλέον, μέσα σε αυτόν τον ονειρεµένο διάκοσµο µπορείς να απολαύσεις ένα πιάτο από την comford food κάρτα του, που περιλαμβάνει από επιλογές για πρόγευμα, σαλάτες, ζεστά σάντουις, μπιφτέκια, wraps, πιάτα με κρεατικά όπως σουβλάκι (πολίτικο, χοιρινό και κοτόπουλο), συνοδευτικά, ακόμα και gluten free επιλογές, όπως τα gluten free λαζάνια, καθώς και θαλασσινά όπως καλαμάρι και μικρές γαρίδες για να συνοδεύσεις με ουζάκι ή τσιπουράκι. Κρέπες και γλυκά ολοκληρώνουν το μενού.

image_6483441 (1).JPG

Όλα αυτά θα τα απολαύσεις υπό τους ήχους lounge µουσικής... που θα σε ταξιδέψουν και ναργιλέ σε διάφορες γεύσεις, ενώ συχνά φιλοξενεί και καλλιτέχνες που παίζουν live μουσική, είτε βιολί είτε κιθάρα είτε σαξόφωνο.

Από την άλλη, το beach restaurant είναι ένα από τα οµορφότερα σηµεία για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα, γι' αυτό μην το χάσεις.


(96034343) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος. Δ-Κ από τις 09.00 το πρωί μέχρι τη 01.00 το βράδυ.
Facebook: Sea You Beach Bar
Ιnstagram: seayoubeachbar_official

seeyou2.jpg

image_6483441.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close