Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Για tacos, fajitas και margaritas στο νέο στέκι του Πρωταρά

Ένα μεξικάνικο εστιατόριο που είναι και φολκλόρ και νόστιμο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2023

Το Los Hermanos, είναι ναι μεν νέα άφιξη, έχει όμως καταφέρει ήδη να κερδίσει φαντατικούς οπαδούς στον Πρωταρά!

Πρόκειται άλλωστε για ένα κεφάτο εστιατόριο, με ωραία διακόσμηση που θυμίζει κάτι από μεξικάνικη κουλτούρα, νόστιμη κουζίνα, ζωντανά χρώματα και πολλά τραπεζάκια έξω στο βεράντα του. Την χαρούμενη αυτή ατμόσφαιρα πλαισιώνει ωραία και η μουσική που τις καθημερινές είναι πιο χαλαρή, ενώ τα Παρασκευοσαββατοκύριακα ανεβάζει ένταση.

los hermanos.jpg

Από την κουζίνα του βγαίνουν αυθεντικές συνταγές, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες! Εξάλλου, πρόκειται για μία κουζίνα τόσο δροσερή και καυτερή συγχρόνως, μια κουζίνα που ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις.... γι' αυτό ετοιμάσου να την απολαύσεις!

Ο πλούσιος κατάλαγος του συμπεριλαμβάνει πλούσια ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, πληθωρικά κυρίως πιάτα, burritos και tacos, πίτσες, ζουμερά ψητά καθώς και εξαιρετικά συνοδευτικά πιάτα και σάλτσες, ακόμα και γλυκά!

Ξεκίνα με Mexican σαλάτα, που θα φτάσει κοντά σου ολόφρεσκια και συνέχισε με nachos Los Hermanos με ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τυρί, γουακαμόλε και δροσερή μεξικάνικη σαλάτα Pico de gallo.

Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις τα chicken enchiladas, τις tortillas γεμιστές με κοτόπουλο, σος enchiladas και λιωμένο τυρί, ενώ τα chimichangas με τραγανή τορτίγια, κοτόπουλο και τυρί, και από πάνω sour cream θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σου.

Burito, quesadillas, fajitas και tacos πρέπει επίσης να μπουν στις επιλογές σου! Είναι εξάλλου και τα πιάτα που θα αποτελέσουν το τέλειο συνοδευτικό για τα κοκτέιλ σου!

salata.jpg

Προτείνουμε ακόμα να δοκιμάσεις το Rib Eye Steak των 300 γρ, το οποίο σερβίρεται με πατάτες wedge και λαχανικά σοτέ, τη μεξικάνικη έκδοχή του σολομού (Vera Cruzana) αλλά και γαρίδες στην ίδια φιλοσοφία, που θα σε ξετρελάνουν!

cocktail.jpg

Εκτός από το φαγητό, προσεκτικά επιλεγμένα είναι και τα κοκτέιλ που σερβίρονται εδώ, με τις παγωμένες μαργαρίτες (λεμόνι, φράουλα κ.λπ,.) να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις! Ωστόσο στο μενού θα βρεις πολλές επιλογές για να δυνοδεύσεις το φαγητό σου!

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε και τα γλυκά! Churros με σάλτσα σοκολάτας, apple enchilada, με μήλο σε τορτίγια σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, avocado cheesecake κ.λπ. που θα κερδίσουν τον ουρανίσκο σου!

Δοκιμάσέ τα και θα καταλάβεις!

(99040794 & 99169008) Λευκόλλας 6Α, Πρωταράς. Δ-Κ 16.30-23.00.
Facebook: Los Hermanos
Instagram: Los Hermanos Mexican Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close