Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά στο ομορφότερο rooftop bar-restaurant του Πρωταρά!

Νέο μενού και ανανεωμένη διάθεση.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2023

Διαχρονικά το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελούσε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ελ. επαρχίας Αμμοχώστου, αφού η κεντρική τοποθεσία του επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Πρωταρά, και το κομψό κτήριο που το φιλοξενεί εδώ και 35 χρόνια, με την υπέροχη βεράντα με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες και το εντυπωσιακό rooftop συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για φαγητό, ποτό και χαλάρωση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτόν τον Αύγουστο, λοιπόν, το αγαπημένο μας lounge bar - restaurant μας υποδέχεται με ανανεωμένο και σαφώς αναβαθμισμένο μενού, προτείνοντας γεύσεις που θα δελεάσουν τον ουρανίσκο σου και κοκτέιλ που θα κλέψουν την καρδιά σου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

IMG_9919.JPG

Στο (επί)κεντρο του μαγευτικού Πρωταρά, το all day Hippocampus Lounge Restaurant συνδυάζει την υπέροχη θέα με τις εκλεκτές γευστικές προτάσεις και τη φιλική εξυπηρέτηση. Το μαγαζί διαθέτει έναν κομψό εσωτερικο χώρο όπου δεσπόζει το μεγάλο και εντυπωσιακό κεντρικό bar, και μία υπέροχη βεράντα με ανθισμένες βουκαμβίλιες, η οποία απολαμβάνει την κίνηση της πολυσύχναστης λεωφόρου φιλοξενώντας ντόπιους και ξένους που ξέρουν από ποιοτικό φαγητό και αυθεντική διασκέδαση. Ωστόσο, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το open air roof garden, που φιλοξενεί τα πιο υπέροχα -και όχι μόνο- βράδια σου.

IMG_9909.JPG

Έτσι μέσα σε αυτό το φιλόξενο και συνάμα κομψό σκηνικό απολαμβάνουμε λαχταριστές γεύσεις τις οποίες επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα ο σεφ του μαγαζιού. Το μενού εμπνέεται από τη διεθνή κουζίνα, αξιοποιεί αγνές πρώτες ύλες και προτείνει γνώριμες γεύσεις που συναντούν μοντέρνες τεχνικές για να μετατραπούν σε πιάτα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

IMG_9952.JPG

Έτσι εδώ πέρα από σούπες και ορεκτικά, δροσερές σαλάτες με υλικά εποχής, ζυμαρικά, λαχταριστά μπέργκερ, θαλασσινά, ψάρια, είδη σχάρας, κρεατικά θα βρεις και καλοφτιαγμένο και πεντανόστιμο σούσι σε μεγάλη ποικιλία και διάφορες εκδοχές για τους φανατικούς του είδους.

Highlight αποτελούν -χωρίς συζήτηση- ωστόσο τα νέα πιάτα που έχουν προστεθεί στο μενού και τα οποία προτείνουμε να δοκιμάσεις στην επόμενη επίσκεψή σου: δοκίμασε λοιπόν το Cacio E pepe, το πιάτο-σύμβολο της γαστρονομίας της Ρώμης, που εδώ τη σέβονται και την τιμούν τη συνταγή κι έτσι την φτιάχνουν στην πιο αυθεντική της εκδοχή και την σερβίρουν με τυρί. Βάλε όμως στη λίστα σου και το υπέροχο Ιταλικό ριζότο με καραβίδες (Crayfish Risotto), ένα πιάτο που θα σε ενθουσιάσει με το πλούσιο σε γεύσεις και αρώματά του.

IMG_9906.JPG

Τα πιάτα σου συνοδεύουν ευχάριστες μουσικές, που συντονίζονται πλήρως με τον χώρο, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με την ενημερωμένη λίστα κρασιών με ετικέτες από τον κυπριακό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Ιδιαίτερη έμφαση όμως έχει δίνεται και στον κατάλογο με τα ποτά, με τα εξαιρετικά signature cocktails να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 12.00-01.00.
Facebook: Hippocampus Protaras-Cyprus
Instagram: hippocampus_protaras_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close