Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το πιο ινσταγκραμικό καφέ – ζαχαροπλαστείο της Κύπρου

Εντυπωσιακή εμφάνιση, λαχταριστά, πληθωρικά γλυκά, καφές, brunch και παραμυθένια ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στην παλιάς αγοράς της Πάφου, απέναντι από την είσοδο που οδηγεί στο Χάνι του Ιμπραήμ, έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό ένα all day cafe – confectionery με ονειρεμένη διακόσμηση, που σε κάνει να ξεχνάς ότι σε λίγο καιρό έρχεται χειμώνας.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο, το οποίο έφερε την άνοιξη στο νησί μέσα από το concept και τη διακόσμησή του!

stephanie.jpg

Το Stephanie Rose είναι ένα κουκλίστικο μαγαζί, με ολάνθιστη διακόσμηση από τους τοίχους μέχρι τα ταβάνια του, σαν να βρίσκεσαι σε ανοιξιάτικο σκηνικό και ας διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου.

stephanie1.jpg

Επίσης, έχει μεγάλη αδυναμία στο ροζ χρώμα, τόσο στους καναπέδες και τα πιάτα του όσο και στα γλυκά και τα ροφήματά του. Σαν να λέμε ένα μαγαζί ιδανικό για να βγεις για καφέ και ποτό με τις φίλες σου και το ιδανικό σημείο για να βγάλεις και πολύ ωραίες φωτογραφίες για τα social media…

thumbnail_IMG_2840.jpg

Εδώ θα νιώσεις όμορφα
Το Stephanie Rose σού φτιάχνει τη διάθεση με την πρώτη ματιά. Από το ροζ εξωτερικό, που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο, μέχρι το setting των τραπεζιών (εντός και εκτός) σε προδιαθέτουν για μια φιλόξενη παραμονή, διαφορετική από ό,τι έχεις συνηθίσει.

stephanie6.jpg

Ανθισμένα λουλούδια, λουλουδένιες καμάρες, βελούδινα έπιπλα, ρομαντικές κούνιες, φωτεινές επιγραφές με θετικά μηνύματα, χρυσές λεπτομέρειες, πανέμορφα σερβίτσια και γενικά μια τάξη και καθαριότητα που συνθέτουν την πιο όμορφη εμπειρία.

stephanie5.jpg

Το μενού
Το Stephanie Rose δεν είναι μόνο elegant, είναι και νόστιμο και οι γεύσεις του θα γοητεύσουν και όλες τις αισθήσεις σου. Το μενού έχει δημιουργηθεί με συνέπεια στο όλο concept προσφέροντάς σου πανέμορφα πιάτα, τα οποία πρώτα θέλεις να φωτογραφίσεις και μετά να τα φας. Και αφού τα φας, θέλεις να ξανάρθεις να τα δοκιμάσεις.

2new.jpg

Ξεκίνα τη μέρα σου με μοναδικά πιάτα για breakfast / brunch. Αυγά σε διάφορες εκδοχές, ονειρεμένα pancakes και healthy επιλογές θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Εξαιρετικός καφές, αρωματικές σοκολάτες, smoothies αλλά και χειροποίητο παγωτό (παρασκευασμένο στο χέρι), όπως και cocktails θα συνοδεύσουν από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.

Kαι φυσικά τα λόγια περισσεύουν για τα συγκλονιστικά γλυκά τους. Εξάλλου, το Stephanie Rose πρώτα από όλα θέλει να είναι ζαχαροπλαστείο!

(99 992726) Δημητράκη Παπαμιλτιάδους 10-14, Πάφος 8010. Κ-Πεμ 09:30-23:30, Παρ-Σ 09:30-23:30.
Facebook: Stephanie Rose Confectionery
Instagram: Stephanie Rose

stephanie3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close