Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023
Συνήθως οι όμορφες εναέριες φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο Facebook είναι από τη Λεμεσό, με τους επιβλητικούς πύργους της να υψώνονται πλάι στη θάλασσα.
Παρ’ ότι εντυπωσιακή, η παραθαλάσσια πόλη δεν είναι η μόνη που «γράφει» ωραία στην κάμερα και αυτό μάλιστα αποδείχθηκε μέσα από μια ανάρτηση του Δήμου Αγλαντζιάς στο Facebook, η οποία αναφέρει απλά «Η Αγλαντζιά μας 🖤» και συνοδεύεται από μια εναέρια φωτογραφία της περιοχής.
Στο βάθος της εικόνας αχνοφαίνεται η δύση του ήλιου πίσω από τον Πενταδάκτυλο, ενώ στο κύριο θέμα βλέπουμε τη φωτισμένη περιοχή να δημιουργεί ένα πανέμορφο urban τοπίο.
Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, δημότες της Αγλαντζιάς αποθεώνουν την περιοχή τους, χαρακτηρίζοντας την ως «ένα από τα ωραιότερα προάστια της Λευκωσίας».

Πηγή: CityFreePress
Σχετικά
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Καμίνι» και σήμερα η Κύπρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση για 40αρι
Σε ισχύ τίθεται σήμερα η νέα κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Το Pernera Beach Hotel γιόρτασε 50 χρόνια ιστορίας
Από ένα οικογενειακό περιβόλι σε σημείο αναφοράς της κυπριακής φιλοξενίας
Ακόμα ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό επιστρέφει και ετοιμάζεται να μας βάλει ξανά στο γιορτινό κλίμα
Όσα πρέπει να ξέρεις
Κυπριακές & Ελληνικές μετοχές τώρα διαθέσιμες στο Wealthyhood x BoC
Το Wealthyhood x BoC φέρνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και το Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία σύγχρονη εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν πλέον να επενδύουν σε κυπριακές και ελληνικές μετοχές από μόλις €1, με τις χαμηλότερες προμήθειες της αγοράς.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που περιμένουμε κάθε χρόνο μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή του!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά… η μαγεία συνεχίζεται στο Φικάρδου
Όλα όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
Το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
Βρείτε τις επόμενες διακοπές σας σε 6 μαγευτικούς προορισμούς και 25 ξενοδοχεία και επαύλεις
Η νέα ιστοσελίδα της Louis Hotels σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις επόμενες διακοπές σας
«Ανάσα» από τα 40αρια με πτώση θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού