Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Παραδοσιακές γεύσεις, αρώματα μεσογειακής κουζίνας και ελληνική φιλοξενία στην αρτιότερη εκδοχή της!

Στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» στην Έγκωμη της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2023

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο αρχίζει, τη στιγμή που η παράδοση των ελληνικών συνταγών σμίγει με τα αρώματα της μεσογειακής κουζίνας, στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» στην Έγκωμη της Λευκωσίας.

Πρόκειται για ένα ταξίδι γεμάτο γεύση και αγάπη, που αντανακλάται στη νοσταλγική ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού ελληνικού παντοπωλείου, το οποίο είναι έτοιμο να λειτουργήσει ως μηχανή του χρόνου με προορισμό την εποχή όπου η αυθεντικότητα ήταν έννοια ταυτόσημη με μια ολόκληρη στάση ζωής.

Η αρμονική συνύπαρξη της ποιότητας με τη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων συνθέτει ένα μοναδικό μενού στο οποίο οι σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας εμπνέονται από την παράδοση, τη μοναδική γεύση και τη λεπτή αισθητική.

elliniko 1.jpg

Στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» τιμάται η ιδανικότερη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, η οποία αποτελεί την κορωνίδα της μεσογειακής διατροφής, με έμφαση στην αγνότητα των πρώτων υλών, τα ποιοτικά συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και την εστίαση στη μεγιστοποίηση του γευστικού αποτελέσματος. Το πλούσιο μενού, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν το παστουρμάλι οι τυρολουκουμάδες, οι κολοκυθοκεφτέδες, το κεμπάπ γιαουρτλού, η Αγιωργίτικη τηγανιά, το αχνιστό κριθαρότο θαλασσινών, το χοιρινό κότσι, το χταποδάκι σχάρας συνοδευόμενο από φάβα Σαντορίνης κ.ά. Η ποικιλία των πιάτων και οι γευστικοί συνδυασμοί που προσφέρονται στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο ριζοσπαστικά φανατικούς της γεύσης.

Στο εστιατόριο «Το Eλληνικό» κυριαρχεί ο πλούτος της ελληνικής κουζίνας σε όλο της το μεγαλείο, σε ένα παντοπωλείο όπου η νοστιμιά ξεχειλίζει και το ελληνικό ταπεραμέντο συντροφεύει κάθε συνταγή που καταφθάνει στο τραπέζι με μοναδικό στόχο να αποκαλύψει τα μυστικά της αγνότητας και της ευλογίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε επισκέπτης του εστιατορίου «Το Eλληνικό» έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει πόντους και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο προνομίων, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης καρτών Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα «Το Eλληνικό», δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να παραμείνουν κοντά στις «μαμαδίστικες» γεύσεις, σε κάθε στιγμή των σπουδών τους, προσφέροντας μια γενναιόδωρη έκπτωση 15% σε όλους τους φοιτητές με απλή επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 77778300 - Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close