Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο Kalamaki Bar ψηφίζουμε αρώματα και γεύσεις από Ελλάδα!

Στο Kalamaki Bar, το φαγητό είναι τέχνη και αφοσίωση

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023

Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, το οποίο σηματοδοτεί δέκα χρόνια λειτουργίας τού Kalamaki Bar, η υποψηφιότητά του στην κατηγορία "Delivery – Γύρος/Ελληνικό Σουβλάκι" των Cyprus Eating Awards αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για όλες τις γευστικές στιγμές που μας χαρίζει εδώ και περισσότερο από 9 χρόνια.

vol2.5 copy.jpg

Η ιστορία του Kalamaki Bar ξεκίνησε το 2014 στη Λάρνακα, στην παραλία των Φοινικούδων, με την επιδίωξη να μας ταξιδέψει στην ελληνική και κυπριακή κουζίνα, έχοντας ως φόντο τη μαγευτική Μεσόγειο θάλασσα. Αυτό που καθιστά το Kalamaki Bar μοναδικό είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, τα οποία μετουσιώνονται σε νοστιμότατα πιάτα που συνδυάζουν τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας με εκλεκτές προσθήκες από την κυπριακή κουζίνα –όπως το χαλλούμι και ο παστουρμάς στα κάρβουνα. Ωστόσο, ο χαρακτήρας του εστιατορίου δεν σταματά εκεί. Το περιβάλλον που σας υποδέχεται είναι επίσης ξεχωριστό, με όμορφες πινελιές από την παράδοση και με μια αφοσιωμένη ομάδα που είναι πάντα έτοιμη να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

kb67 copy.jpg

Όσον αφορά στον κυρίως πρωταγωνιστή, το φαγητό, πέρα από το αγαπημένο ελληνικό σουβλάκι και τον γύρο –που ετοιμάζονται με μεράκι– θα ανακαλύψετε κι άλλα λαχταριστά πιάτα με τη σφραγίδα του Kalamaki Bar όπως το κεμπάπ πολίτικο, το γιαουρτλού κεμπάμπ, το γεμιστό μπιφτέκι και το απίθανο καλαμάκι με χαλλούμι και λούντζα. Όλα αυτά δημιουργούνται με αγάπη και λεπτομέρεια για να σας προσφέρουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις που θα θυμάστε για πάντα.

kb70 copy.jpg

Η υποψηφιότητά του Kalamaki Bar στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία "Delivery – Γύρος/Ελληνικό Σουβλάκι", αναδεικνύει την αφοσίωσή του στην υψηλή ποιότητα και την παράδοση της ελληνικής-κυπριακής γαστρονομίας και κουλτούρας. Για όλους όσοι το έχετε αγαπήσει και θα συνεχίσετε να το απολαμβάνετε, αυτή είναι η ευκαιρία να στηρίξετε την υποψηφιότητά του και να το ενθαρρύνετε ώστε να συνεχίσει να προσφέρει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Πληροφορίες: +357 24 665665
www.kalamakibar.com
www.facebook.com/kalamakibar
www.instagram.com/kalamaki_bar

kb75 copy.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close