Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα cool και νεανικό στέκι, με αγάπη στην craft μπύρα αλλά και το comfort food

Μία σοβαρή προσθήκη στην κυπριακή craft σκηνή!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023

Ένα πολύ φιλόξενο craft beer pub. Κάπως έτσι περιγράφουν οι ιδιοκτήτες του το Beeroom Craft Beer Pub, που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την μπύρα, το φαγητό και τη μουσική, συμπληρώνουμε εμείς!

Πρόκειται για το εγχείρημα δύο φίλων, λάτρεις της μπύρας, οι οποίοι συνειδητοποιώντας την ανάγκη για ένα μέρος όπου ο κόσμος θα μπορεί γενικά να απολαμβάνει ποιοτική μπύρα, αποφάσισαν να φτιάξουν το BEEROOM, στον αριθμό 4 της οδού Αλφρέδου στην Πάφο. Ένα υπέροχο craft beer pub στην καρδιά της παλιάς πόλης της Πάφου, στο οποίο εκτός από μπύρες προσφέρονται επίσης κρασί και άλλα ποτά, αλλά και συνοδευτικά.

1.JPG

Στον νεανικό, ανεπιτήδευτο industrial χώρο του, με το χαλαρωτικό μαύρο, τους τούβλινους τοίχους, τα εντυπωσιακά βιτρό, τα funky χρώματα και τις χαριτωμένες τοιχογραφίες από ήρωες κόμικς και ζωγραφιές, θα βιώσεις την απόλυτη εμπειρία, μ’ ένα team πάντα ειλικρινώς χαμογελαστό, απολαμβάνοντας μπίρα, comfort food, κουβέντα και ψαγμένα indie rock ακούσματα.

3.JPG

Μέρος της εσωτερικής διακόσμησης αποτελεί επιπλέον και μία τεράστια βιτρίνα με συλλεκτικές μπύρες και ποτήρια από τα ταξίδια, δικά τους και φίλων τους, ενώ τα ωραία κι αναπαυτικά stools, η εντυπωσιακή μεταλλική μπάρα, ο «σιδηρόδρομος» από draft βρύσες, ο μοναδικός φωτισμός, σε ταξιδεύουν σε pubs των μητροπόλεων του εξωτερικού.

Beeroom-162.JPG

Στο Beeroom μπορεί κανείς να βρει 150 διαφορετικά είδη, τα οποία συνεχώς ανανεώνονται και 10 taps, τα οποία σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι συνδέονται απευθείας στο cold room για να διατηρούνται οι μπύρες όσο πιο φρέσκες γίνεται, όπως κάνει άλλωστε κάθε craft μπυραρία που σέβεται τον εαυτό της!

9.jpg

Την κρίσιμη ώρα που που θα θελήσεις να συνοδεύσεις το αλκοόλ (ή που θα λιμπιστείς κάτι σε φαγητό) στον κατάλογο θα ανακαλύψεις μοναδικά appetizers για τη “μέση”, όπως οι φτερούγες κοτόπουλου, τα πεντανόστιμα spare ribs, τα cheese & meat platters, νόστιμες πίτσες, nachos, ποικιλία από snacks, όπως και επιλογές για τους φίλους της vegan διατροφής που σίγουρα θα σου ανοίξουν την όρεξη!

Beeroom-238.JPG

Μπορείς επίσης να καθίσεις σε ένα από τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο στο στενό της παλιάς πόλης!

Beeroom-263.JPG

Το Beeroom καταφέρνει και παίρνει άριστα σε όλα τα παραπάνω. Ένα στέκι που αξίζει να γνωρίσουν όσοι αγαπούν την μπύρα, όσοι αναζητούν καλό φαγητό για να συνοδεύσουν το ποτό τους και όσοι αγαπούν τη ζωή.

*Τα Cyprus Eating Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια για το 2023 και το Beeroom Craft Beer Pub στην Πάφο στην κατηγορία Bar & Grill – Pub. Ψήφισε εδώ.


(26332300) Αλφρέδου 4, Πάφος.
Ώρες λειτουργίας: Τρ-Πεμ 17.30-01.00, Παρ & Σ 17.30-02.00, Κ 16.30-00.00.
Website: www.beeroom.com.cy/
Instagram: Beeroom Craft Beer Pub

logo.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close