Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μοντέρνος, all day προορισμός, που έγινε ένα σύγχρονο ορόσημο στην πόλη!

Ένα μοναδικό στο είδος του all day beach bar/restaurant, με μία ανώτερη αισθητική, που αγαπήθηκε μεμιάς

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023

Το μοναδικό all-day στέκι της Πάφου, έχει κάθε λόγο να κατέχει σταθερά περίοπτη θέση στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς μας, ολόχρονα! Άλλωστε, ο ακαταμάχητος συνδυασμός παραλίας, γαστρονομίας, cocktail και μοναδικής θέας το καθιστούν σημείο αναφοράς της πόλης, το οποίο φυσικά τους θερινούς μήνες παίρνει τα πάνω του με τα ζωντανά vibes να δίνουν ηχηρά τον τόνο δίπλα στο κύμα.

Πρόκειται εξάλλου, για ένα project της Thanos Hotels and Resorts, μίας εταιρείας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και της διασκέδασης, η οποία μαζί με τους ταλαντούχους Κύπριους αρχιτέκτονες του γραφείου Psomas Studio of Architecture PS-A. δημιούργησαν έναν χώρο εντυπωσιακό αλλά και απόλυτα οικείο.

antasia08.2021 (78).jpg

Τα γαλάζια νερά που σκάνε στην άμμο, οι μοναδικές ομπρέλες και οι αναπαυτικές ξύλινες ξαπλώστρες είναι το άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που σε κάνει να μην ξεκολλάς από την παραλία μέχρι αργά, σίγουρα όχι προτού δεις το ηλιοβασίλεμα. Όλα αυτά σε αποστάσεις που επιτρέπουν την ιδιωτικότητα αλλά και με μια προσοχή στην ποιότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστός καλεσμένος. Στο επάνω διάζωμα υπέροχα καθιστικά, μοναδικό μπαρ και μία σύγχρονη εμπειρία διασκέδασης.

antasia 1 07.06 (157).jpg

Άλλωστε ό,τι χρειάζεσαι το έχεις ακριβώς εκεί όπου βρίσκεσαι. Από έναν κρύο καφέ ή έναν δροσιστικό χυμό μέχρι τα pancakes του brunch, τα νόστιμα σνακ, μια ποικιλία από ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις για μεσημεριανό και δείπνο -μπορείς να τις ευχαριστηθείς είτε στην παραλία είτε στο εστιατόριο- καθώς επίσης και μια τεράστια γκάμα από signature cocktails που ξεκινούν από νωρίς και σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος -δεν είναι και πολύ δύσκολο να το φανταστείς στο Antasia Beach Club.

Antasia-4.jpg

Αν, πάλι, είσαι σε πιο "καλή" φάση, το κομψό εστιατόριό του πάνω στη θάλασσα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία με όλες τις ανέσεις που μπορείς να φανταστείς! Άνετα καθίσματα και μοντέρνα stools, μέσα σε ένα σκηνικό με αέρινο τόνο πολυτέλειας, όπου το σύγχρονο design δένει αρμονικά με το θαλασσινό στοιχείο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Το βράδυ το σκηνικό μεταμορφώνεται χάρη στον υπέροχο φωτισμό του, που δημιουργεί το απόλυτο ρομαντικό μέρος!

antasia_65344.jpg

Εξ ου και επιβάλλεται να κάνεις ένα πέρασμα για να δοκιμάσεις τις γεύσεις του μενού που επιμελείται ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels.

Ένα μενού που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες.

TEOO8049.jpg

Ξεχωρίζουν οι επιλογές των dips ειδικά το cashew nam prik, τα maki, sushi και sashimi rolls, το μπιφτέκι γαρίδας με παπάγια και μάνγκο, η μαριναρισμένη φρέσκια σαλάτα tofu με wekame και σάλτσα ponzu, καθώς επίσης και το πικάντικο κοτόπουλο gai tod σε φύλλα μπανάνας με φρέσκο λάιμ και κόλιανδρο.

antasia 1 07.06 (123).jpg

Η drinking πλευρά του χώρου
Τα all day cocktails έχουν επίσης τη δική τους ξεχωριστή θέση στις στιγμές που θα ζήσεις στο Antasia. Κάθε σεζόν οι masters του είδους έχουν να παρουσιάσουν και κάτι καινούργιο κι εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Αν θέλεις από κάπου να ξεκινήσεις, θα σου λέγαμε το Nο Mistake και το One & Only, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα σταματήσεις εκεί.

anabell_1009.jpg


Το Antasia προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τόσο σε αυτούς που θα επιλέξουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης κάτω στην παραλία όσο και στους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν στιγμές διασκέδασης. Εξάλλου, και η μουσική είναι κομμάτι του DNA του Αntasia ενώ κάθε τόσο θα πετύχεις κι ένα event.

Μόλις δύσει ο ήλιος οι ρυθμοί ανεβαίνουν και το αγαπημένο beach club που φιλοξενεί τους πιο ξεχωριστούς DJ, μεταμορφώνεται σε ένα απίστευτο open air party, αναδεικνύοντας την by the beach διασκέδαση με έναν τρόπο μοναδικό.

anabell_0989.jpg

Σημείο κατατεθέν όμως είναι και η γυριστή σκάλα που οδηγεί στον «ουρανό» και την ταράτσα, προσφέροντας άμεση θέα προς το Κάστρο της Πάφου.

*Τα Cyprus Eating Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια για το 2023 και το Antasia Beach Club στην Πάφο στην κατηγορία Summer Venue. Ψήφισε εδώ.

(26888002) Λεωφόρος Ποσειδώνος 28, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 10.00-23.30.
Email: info@antasiabeachclub.com
Website: www.antasiabeachclub.com/
Facebook: Antasia Beach Club
Instagram: antasia.beach.club

antasia08.2021 (100).jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close