Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο έρωτας δεν περνάει μόνο απ' το στομάχι

Από πού περνάει, όμως;

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023

Ο αυθεντικός έρωτας δεν είναι το κλασικό «αγγελάκι» που ρίχνει τα βέλη του και εξαφανίζεται. Ο απόλυτος έρωτας είναι αριστοκρατικός, αξέχαστος, θελκτικός. Σε επισκέπτεται μία, άντε δύο φορές το πολύ. Και ξέρεις πότε μένει; Όχι όταν δίνεις ονειρικές υποσχέσεις, ούτε όταν σφραγίζεις πόρτες και παράθυρα για να μην δραπετεύσει. Μένει μόλις τον αφήσεις να «παραδοθεί» σε πιάτα με πανδαισία γεύσεων και θεϊκές γουλιές με… premium χαρακτήρα.

Λοιπόν; Για πες! Τώρα θα σου αρκούσε η φράση «ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι;» ή μήπως ο έρωτας γοητεύεται πραγματικά -και με διάρκεια- μόλις γεμίσει το ποτήρι του με εκλεκτό, υπερτέλειο whisky; Για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, αν θες να ξεκλειδώσεις τις αισθήσεις σου… αυτό το άρθρο γράφτηκε για σένα (και μόνο)!

Ποιος ή ποια δεν θα διεγερθεί όταν, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας ενός δείπνου, «παίξει» με τις αισθήσεις; Εισπνέεις αρώματα, τα νιώθεις στα χείλη σου, παίρνεις τις γεύσεις τους και αφήνεις τη φαντασία να μεγαλουργήσει.

Ωστόσο υπάρχει κάτι πιο δυνατό από αυτό πέρα από τη μυρωδιά και τη γεύση του φαγητού... κι αυτό είναι ο συνδυασμός του με το ιδανικό ποτό! Ειδικά αν πρόκειται για ένα premium whisky, τότε μπορούμε να μιλάμε για γαστρονομική συνέργεια... που θα σε κάνει να ερωτευθείς τις γεύσεις και να απογειώσεις κάθε σου αίσθηση!

Το κατάλληλο περιβάλλον, ένας ιδανικά διαμορφωμένος χώρος, η καλή παρέα και η διάθεση επιτρέπουν -επίσης- την πληρέστερη εκτίμηση και την απόλαυση ενός premium whisky, όπως ακριβώς είναι το Chivas Regal!

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε τον συνδυασμό! Άφησε τον ουρανίσκο σου να κάνει τη δουλειά του και απόλαυσε κάθε γουλιά, ανακαλύπτοντας μέχρι και κάθε λεπτομέρεια στο άρωμα και στη γεύση του!

Άλλωστε όσες πιο πολλές «λεπτομέρειες» ανακαλύπτεις στο ποτό σου τόσο πιο πολύ το αγαπάς και παθιάζεσαι μαζί του!

KGZ_7580.jpg

Με τα χρόνια παρατηρούμε ότι έχουμε γίνει πιο τολμηροί, καθώς το φαινόμενο ότι το ποτό μπορεί να γίνει υπέροχος γευστικός σύντροφος ενός πιάτου... κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Το Chivas Regal έρχεται να αναδείξει την τέχνη του Whisky Pairing όπου με έντεχνο τρόπο η διαδικασία ταιριάσματός του με συγκεκριμένες συνταγές αυξάνουν τη γαστρονομική απόλαυση. Έντεχνο τρόπο γιατί; Γιατί η διαδικασία αυτή μπορεί να στηρίζεται στην αντίθεση, κατά την οποία το ένα μέρος κοντράρει το άλλο, με στόχο να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ή στη συμπλήρωση όπου το ένα μέρος υποστηρίζει το άλλο με στόχο πάλι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του.

Ο Brand Ambassador του Chivas, Κωνσταντίνος Καζέλης, θα υποδεχθεί εκλεκτούς καλεσμένους στους οποίους θα προσφέρει μια premium εμπειρία γεύσης με τη συνοδεία των Chivas 18, 20 & 25! Μιλάμε, δηλαδή, για έναν κορυφαίο συνδυασμό που οδηγεί σε ντελίριο απόλαυσης! Πρόκειται για μία εναλλακτική πρωτοβουλία της εταιρείας στο πλαίσιο της οποίας θα χαρίσει στους λάτρεις του Chivas Regal την ευκαιρία να ερωτευθούν ακόμα πιο έντονα το αγαπημένο τους whisky!

KGB_2706.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close