Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Don Carlo Italian Restaurant: Μαγεία γεύσης, να το θυμηθείς

Αίσθηση γαλήνης σε κάθε γωνιά, ζεστασιά σε κάθε δωμάτιο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023

Μεστή γεύση ποιότητας και καινοτομίας στο αγαπημένο ιταλικό στέκι Don Carlo, στην παλιά Πάφο.

Ο προσεγμένος χαρακτήρας του Don Carlo, βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels and Resorts, έναν κολοσσιαίο πρωτεργάτη στον χώρο της φιλοξενίας στην Κύπρο, που αποδεικνύει ακόμα μια φορά την επιρροή της στον χώρο της γαστρονομίας.

Το Don Carlo σε περιμένει για lunch breaks, επαγγελματικά γεύματα, δείπνο για δύο ή κυριακάτικες οικογενειακές εξορμήσεις, έτοιμο να σου σερβίρει ιδιαίτερες νότες σε αγαπημένες γεύσεις θα σε καταπλήξουν ευχάριστα και θα μιλήσουν στην καρδιά σου.

IMG_0485.jpg

Αίσθηση γαλήνης σε κάθε γωνιά, ζεστασιά σε κάθε δωμάτιο. Κατεβαίνοντας στο κελάρι, στο κάθε σκαλοπάτι νιώθεις μια ανείπωτη ενέργεια, και στο τελευταίο σκαλοπάτι δέος - η εμβληματική κάβα εστιάζει σε ένα εντυπωσιακό μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Η βιβλική λίστα κρασιών μόνο θαυμασμό αποπνέει. Ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε συνάντηση που απαιτεί επαγγελματισμό και ιδιαίτερη θαλπωρή.

Στο κέντρο του κελαριού υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, που σε συνδυασμό με το άρωμα που αναδύεται στον χώρο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα επαγγελματικό ή εορταστικό prive γεύμα, καθώς επίσης και για παρουσιάσεις γευσιγνωσίας κρασιών και εκλεκτών ποτών. Προτείνουμε επίσης θεματικές βραδιές ή εταιρικές συγκεντρώσεις με επιλεγμένα κρασιά συνοδευόμενα από ταιριαστά στην κάθε περίπτωση πιάτα.

IMG_1046-Enhanced-NR--.jpg

Έξω, το άπλετο πράσινο του κήπου, το γαργαριστό νερό του καταρράκτη στον τοίχο, μικρές λεπτομέρειες που σε κερδίζουν.

Όλες οι σημαντικές στιγμές, συνυφασμένες με την κάθε σου επιλογή. Κάτι πιο χαλαρό ή κάτι πιο επίσημο, μεσημεριανό διάλειμμα, δείπνο για δύο, ο πολυδιάστατος αυτός χώρος σαν από διά μαγείας ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

don_carlo_food_PAPPARDELLE ALLA NORMA_0011.jpg

Καθαρή γεύση, άρωμα και φρεσκάδα αναδύονται μέσα από crudo δημιουργίες, ξυλόφουρνο, χειροποίητη ζύμη και λεπτότητα σε κάθε εκτέλεση, με amuse bouche και απολαυστικά επιδόρπια να τα ενστερνίζεται και ο πιο εκλεκτικός ουρανίσκος.

don_carlo_food_TAGLIATA DI MANZO_0008.jpg

Εκεί που νόμιζα πως η περίφημη τρούφα από άγρια μανιτάρια είναι η υπέρτατη απόλαυση, παίρνω την πρώτη γουλιά Bordeaux, μεθυστικό χάδι βανίλιας με επίγευση μαύρο φραγκοστάφυλο. Λυρική ποίηση θα τολμούσα να πω, μαλακώνει και την πιο στυφή καρδιά.

don_carlo_food_TIRAMISU_0015.jpg

Λες και η απόλυτη ένωση Yin-Yang, αρμονία χώρου και πνεύματος, διαχέεται σε κάθε ανάσα που παίρνεις. Αληθινή απόλαυση να τρως, να πίνεις και να το ευχαριστιέσαι.

Όπως αρμόζει, «Εις υγείαν».
Όπου η κάθε μπουκιά αβίαστα αφοπλίζει την κάθε λέξη και δίνει τόπο.

don_carlo_photos_0003.jpg

Με τις γιορτές προ των πυλών, το Don Carlo αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για χρισουγεννιάτικες συγκεντρώσεις, εταιρικές ή και φιλικές.

Μη χάσετε επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές στο Don Carlo Restaurant αυτή την εορταστική περίοδο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

  • Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Δείπνο  - 24 Δεκεμβρίου
  • Χριστουγεννιάτικο Μεσημεριανό Μπουφέ - 25 Δεκεμβρίου
  • Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά  Δείπνο - 31 Δεκεμβρίου
    * Στις 24 & 31 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου το εστιατόριο θα είναι ανοικτό μόνο για δείπνο και στις 25 Δεκεμβρίου μόνο για γεύμα.

Πρεσβεύοντας αξίες ηθικής και βιωσιμότητας στο Don Carlo θα ζήσετε εμπειρίες μοναδικές - υπόσχεση αφοσίωσης στον κάθε πελάτη.

Τηλέφωνο: 700 87047
Διεύθυνση:
Ιωάννη Αγρότη 40, 8047 Πάφος.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 12:30-22:30 (Τετάρτη είναι κλειστό).
Εmail: restaurant@doncarlo.cy

don_carlo_0007.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close