Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρων, πιατέλες με φρέσκα τυριά και αλλαντικά και... πολλά άλλα!

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτή τη μαγευτική boutique και ανακαλύψετε μια εξαιρετική συλλογή από δώρα!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς σου έχουμε ετοιμάσει καταπληκτικές προτάσεις για δώρα που μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου. Στo Wine and More by French Depot μπορείς να βρεις μία πλούσια συλλογή από κρασιά, σαμπάνιες και οινοπνευματώδη ποτά από όλο τον κόσμο, ενώ η ποικιλία σε αυθεντικά γαλλικά τυριά και αλλαντικά θα σε καταπλήξει. 

Προτείνουμε... 

Χριστουγεννιάτικα Καλάθια
Ξετύλιξε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα «Χριστουγεννιάτικα Καλάθια» από τους ειδικούς του Wine and More. Αυτά τα εορταστικά καλάθια περιλαμβάνουν τα καλύτερα κρασιά και γκουρμέ λιχουδιές όπως φουά γκρα, Ιταλικές σοκολάτες, πατέ, μπισκότα, μαρμελάδες και άλλα, καθιστώντας τα ως ιδανικά δώρα για την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σου.

Christmas Hampers.png

Πιατέλες με ποικιλίες από φρέσκα Γαλλικά τυριά και Αλλαντικά 
Αν είσαι λάτρης των τυριών και των αλλαντικών, τότε το Wine and More είναι ο τέλειος προορισμός για εσένα! Άρπαξε την ευκαιρία και φτιάξε εξατομικευμένες και απολαυστικές πιατέλες με μια εξαιρετική επιλογή από αυθεντικά Γαλλικά και Ιταλικά αλλαντικά. Η επιλογή τυριών τους περιλαμβάνει ποικιλίες όπως Rothchild Brie, Normandy Camembert, Raclette, Fondue Cheeses κ.ά., ενώ η συλλογή αλλαντικών τους περιλαμβάνει νόστιμη καπνιστή Πανσέτα, Guanciale, Salame, Ζαμπόν Parma και πολλά άλλα.

Platters.png

Αυθεντικές Ιταλικές Σοκολάτες - Venchi
Αφέσου στον εξαιρετικό κόσμο των γνωστών Ιταλικών σοκολατών Venchi, που εισάγουν αποκλειστικά στην Κύπρο. Κάθε βελούδινο κομμάτι σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι Ιταλικής υπεροχής, όπως φιστίκι Αιγίνης, Gianduja, Mαύρη Σοκολάτα και κομψά κουτιά με επιλογές πραλίνας!

Collages.png

Bonifanti Panettone
Γιόρτασε αυτές τις ξεχωριστές γιορτές με το παραδοσιακό χειροποίητο Panettone, εισαγμένο από την Ιταλία με διάφορες γεύσεις για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Γοήτευσε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτές τις Ιταλικές παραδοσιακές λιχουδιές.

Bonifanti Panettone.jpg

Σαμπάνιες
Εξερεύνησε νέα ύψη με την προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή τους από εκλεκτές σαμπάνιες. Πιες σε αγαπημένες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και απολαύσε τη χαρά μιας άλλης χρονιάς. Αφέσου στις φημισμένες προσφορές από διάσημους οίκους όπως οι Besserat de Bellefon, Drappier, Gosset και το εμβληματικό Dom Perignon.

Κρασιά 
Βρες εξαιρετικές συλλογές από λευκά, ροζέ, πορτοκαλί, κόκκινα και γλυκά κρασιά από τη Γαλλία μέχρι την Ιταλία και από την Ισπανία μέχρι τη Χιλή. Σου προσφέρουν ειδικές επιλογές για κάθε περίσταση, όπως μεγάλα μπουκάλια, συμπεριλαμβανομένων Jeroboams (3ltr) και Magnums (1,5lt) αλλά και μισά μπουκάλια (37,5cl).

Οινοπνευματώδη Ποτά
Εμπλούτισε τις αισθήσεις σου με την εξαιρετική πολυτελή συλλογή τους από οινοπνευματώδη ποτά, όπως τζιν, βότκα, calvados, κονιάκ, αρμανιάκ και ουίσκι.

Κατάλογος δώρων
Ανακάλυψε πλούσια δώρα για κάθε περίσταση στον πολυτελή κατάλογο με προϊόντα που θα εκπλήξουν εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Βρες τον κατάλογο εδώ.

Wine and More_Gift Catalogue 2023-2024-01.png

Βρείτε τις boutique Wine and More by French Depot σε βολικές τοποθεσίες σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο. 
Λεμεσός: Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 17, Γερμασόγεια, 4040 Λεμεσός – Τηλ. 25 327427, 96 171495.
Λευκωσία: Διγενή Ακρίτα 71Β, 1070 Λευκωσία – Τηλ. 22 730138, 96 570017.
Πάφος: Λεωφόρος Τάφοι των Βασιλέων 8, 8046 - Τηλ. 26 100168 ή 95 130555.
Ιστοσελίδα: www.wineandmore.com.cy

Το ήξερες;
Στο Wine and More, διοργανώνουν εκδηλώσεις και μαθήματα κρασιού παρέχοντας την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και εμβάθυνση στον κόσμο του κρασιού. Μη χάσεις το Χριστουγεννιάτικο γκαλά «The Big Christmas Party: France Vs Italy: Wine's Clash of the Titans», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. Αυτό το εορταστικό δείπνο υπόσχεται μια πλούσια βραδιά γεμάτη με τα καλύτερα κρασιά, εξαιρετική κουζίνα και έναν αρμονικό συνδυασμό γαλλικής και ιταλικής κουλτούρας. Βρες περισσότερες πληροφορίες και κάνε την κράτηση σου σε αυτόν τον σύνδεσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω email στο events@wmpc.com.cy ή τηλεφωνικά στο 96171495 (κρατήσεις μέχρι Τετάρτη 13/12/2023).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close