Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο νέο μεζεδοτεχνείο σού ετοιμάζουν έναν μεζέ όλο τέχνη!

Αυτήν την ταβέρνα αξίζει σίγουρα να την επισκεφθείς και να τη δοκιμάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023

Η νέα άφιξη του νησιού βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας, ονομάζεται Τατσιά και αυτοπροσδιορίζεται ως μεζεδοτεχνείο. Με δυνατό όπλο του τον χαλαρό χώρο του και τα live events και ανάγοντας το μεζέ σε τέχνη, η Τατσιά ετοιμάζει εκλεκτά πιάτα και τα σερβίρει σε τιμή άκρως δελεαστική!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Το Μεζεδοτεχνείο Τατσιά άνοιξε τις πόρτες του πριν από μόλις μερικές μέρες στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα, σε ένα χώρο cozy και όμορφα διακοσμημένο, με παραδοσιακές πινελιές γύρω-γύρω που δίνουν μία χαλαρή και ανεπιτήδευτη αίσθηση, προτείνοντας κέφι και γεύσεις διαφορετικές.

thumbnail_IMG_3109.jpg

Βλέπεις η Τατσιά δεν έχει μόνο ένα μενού αυθεντικό με γεύσεις κλασικές μεν υπέροχα μαγειρεμένες δε, αλλά διοργανώνει και μουσικά events, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή μεσημέρι, που δύσκολα θα σε κρατήσουν στην καρέκλα σου!

Πρωταγωνιστής του μενού είναι ο πλούσιος κυπριακός μεζές, οποίος εδώ τιμά τα κυπριακά προϊόντα και φτιάχνεται με περίσσια τέχνη! Ψωμί ζυμωτό από τα χεράκια τους, φρεσκοκομμένη σαλάτα, ορεκτικά όπως ξιδάτα, πατζάρι, τζατζίκι που μοσχομυρίζει δυόσμο και τσακιστές ελιές, θα δώσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει το φαγοπότι!

thumbnail_IMG_3108.jpg

Το τηγανητό χαλλούμι με μαρμελάδα εποχής, τα υπέροχα τηγανητά κολοκυθάκια σερβιρισμένα με ντιπ γιαουρτιού με άνηθο και η τηγανητή ρόκα με αβγό, φτιαγμένα όλα τη στιγμή της παραγγελίας, θα φτάσουν στη συνέχεια στο τραπέζι σου για να απογειώσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

thumbnail_IMG_3105.jpg

Ακολούθως, θα υποδεχθείς πουργούρι με κεφτέδες, φρέσκες τραγανές πατάτες τηγανητές, περιλουσμένες με διάφορα μπαχαρικά και ρίγανη, χωριάτικα μακαρονάκια, αλλά και πούλλες με λαδί μαϊντανού και κόλιαντρο που δεν συναντάς συχνά.

thumbnail_IMG_3099.jpg

Εδώ λοιπόν έχουν μεράκι και θα σου το αποδείξουν με το συκωτάκι κοτόπουλου με μέλι και κουμανταρία, το λουκάνικο και τον παστουρμά που θα ψηθούν μαστορικά στη σχάρα, αλλά και με το χοιρινό και από κοτόπουλο σουβλάκι που θα φτάσουν στο τραπέζι σου όπως ακριβώς πρέπει!

Μυρωδάτη σεφταλιά, παϊδάκι χοιρινό πανσετάκι και παϊδάκι αρνίσιο θα ολοκληρώσουν το βαρύ πυροβολικό των κρεατικών...

thumbnail_IMG_3101.jpg

Το φαγοπότι θα ολοκληρωθεί με τον πιο γλυκό τρόπο. Με τηγανητό μήλο με κανέλα, παγωτό μαστίχα και μέλι αλλά και με φρούτα εποχής!

Και το καλύτερο είναι ότι μεζές εδώ τιμάται μόλις στα €23.

Η Τατσιά είναι μία αξιοπρεπής και αυθεντική ταβέρνα, γι' αυτό και θα προτείναμε να τη βάλεις στη λίστα σου άμεσα, ενώ αποτελεί και την καλύτερη πρόταση για τις γιορτινές μέρες, μιας και έφτιαξε μουσικό πρόγραμμα που θα σε διασκεδάσει.

(97800007) Χριστόδουλου Ιακωβίδη 33, Λάρνακα.
Ωράριο λειτουργίας: Τετ-Πεμ 19.00-22.30, Παρ-Σ 19:00-23:00 & K 13.00-16.30.
Facebook: Τατσιά Μεζεδοτεχνείο
Instagram: Τατσιά

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close