Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πρέπει να τα δοκιμάσεις: Τα 9 γυράδικα που συνδυάζουν ποιότητα και ποσότητα

Γύρος χειροποίητος, ζουμερός μυρωδάτος που ευφραίνει καρδίαν και αναπαύεται σε πιτούλα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2024

Η υπόθεση «γύρος» δεν είναι εύκολη. Θέλει μεράκι, θέλει καλά υλικά, σωστό τύλιγμα και καλοψημένη πίτα. Ειδικά στις μέρες μας που όλο και λιγότεροι είναι αυτοί που τον φτιάχνουν κομμάτι-κομμάτι, όπως έκαναν οι παλιότεροι στα εργαστήρια, η "υπόθεση" γύρος, σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Εξ ου κι εμείς γυρίσαμε τα γυράδικα του νησιού και διαλέξαμε τα αγαπημένα μας μαγαζιά για πιτόγυρα κολασμένα και όχι μόνο.

athinaiki.jpg

Αθηναϊκή Γωνιά
Την Αθηναϊκή Γωνιά θα την βρεις στην καρδιά της Λευκωσίας. Πρόκειται για το παλαιότερο γυράδικο της Λευκωσίας και ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία μαγαζιά στον τομέα της εστίασης. Μετρώντας 70 χρόνια λειτουργίας, δεν αποτελεί, τυχαία, εκτός από τα πιο ιστορικά και ένα από τα καλύτερα γυράδικα στην πρωτεύουσα, με αυθεντικό και μοναδικό φαγητό!

athinaiki2.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Το μαγαζί φημίζεται για τον θρυλικό βοδινό γύρο, τον οποίο δεν θα βρεις πουθενά αλλού στο νησί, αφού η συνταγή του φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό από την οικογένεια. Όπως και ο γύρος έτσι και τα συνοδευτικά (ταχίνι, τζατζίκι κ.λπ.) παρασκευάζονται καθημερινά από τους ιδιοκτήτες, των οποίων η προσπάθεια, η σκληρή δουλειά και το μεράκι κρατούν ψηλά τον πήχη στην ποιότητα του φαγητού που προσφέρουν. Η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν αλλά και η αφοσίωσή τους διατήρησαν αναλλοίωτη και αυθεντική τη γεύση που πολλοί λάτρεψαν…

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Πρωταγωνιστής είναι ο γύρος... νόστιμος, λαχταριστός,  «βοδινότατος»,  χωρίς συντηρητικά, ντελικάτος και ζουμερός. Ωστόσο στο μενού θα βρεις και γύρο κοτόπουλο αλλά μιξ, χαλούμι,  φρέσκες τηγανητές πατάτες και άλλα συνοδευτικά.

Η Αθηναϊκή Γωνιά λειτουργεί από Τρίτη - Κυριακή κάθε βράδυ από τις 17:30 - 22:30 με take away και delivery.
(22674145) Δήμου Ηροδότου, Λευκωσία.
Facebook: AthinaikiGonia
Instagram: AthinaikiGonia

gyros4.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

GYRO LAB
Δύο μαγαζιά στη Λευκωσία σού σερβίρουν νόστιμα, λαχταριστά τυλιχτά πιτόγυρα, στα οποία δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς. Ο λόγος λοιπόν για τα εστιατόρια GYRO LAB, που θα βρεις σε Στρόβολο και Λακατάμια, και τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους μόλις πριν από ένα χρόνο (τον Ιανουάριο του 2023), από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του καλού γύρου! Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, σαν τον καλοψημένο γύρο δεν είναι τίποτα!

gyros2.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Ένα από τα χαρακτηριστικά των μαγαζιών, είναι ότι εδώ όλα φτιάχνονται με φρέσκες, ντόπιες πρώτες ύλες -από τα κρέατα μέχρι τα ζαρζαβατικά-, ενώ και οι αλοιφές παρασκευάζονται καθημερινά από τους ιδίους με τυποποιημένες συνταγές. Άλλωστε, στόχος είναι να διατηρείται σταθερή η ποιότητα και η γεύση συνεπής στην ιστορία της!

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Ο κατάλογος περιλαμβάνει πεντανόστιμο γύρο σε ελληνική ή κυπριακή πίτα (χοιρινό, κοτόπουλο, βοδινό ή μιξ) ενώ μπορείς να επιλέξεις γύρο σε μερίδα. Ακόμα, το μαγαζί σού φτιάχνει καλοψημένο kebab, ενώ υπάρχουν και veggie επιλογές, όπως πατατόπιτα σε ελληνική ή κυπριακή.

Οι πίτες που τον «σκεπάζουν», ο γύρος της επιλογής σου, οι πατάτες, οι σος, το κρεμμυδάκι και όλα αυτά τα λαχανικά που μπορείς να προσθέσεις θα σε χορτάσουν με όλη τη σημασία της λέξης. Απόλαυσέ τον στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και ικανοποιήσε τις λιγούρες σου και με το παραπάνω!

(70000402) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 301 Γ&Δ, Πάνω Λακατάμεια 2313, Λευκωσία.
(22678000) Λεωφόρος Σταυρού 2, Στρόβολος 2035, Λευκωσία.
Facebook: Gyro Lab Cyprus
Instagram: Gyro Lab

mega.jpg

Μέγα Γύρος
Στο «Μέγα Γύρος» της Λευκωσίας, σε Τσέρι και Έγκωμη, θα βρεις όλες τις επιλογές τυλιχτού που αναζητάς, αλλά θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στον γύρο. Εξάλλου το όνομα του μαγαζιού στο δηλώνει ξεκάθαρα... Γύρος, νόστιμος και ονειρικός, για τον οποίο θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, με επιλογή πίτας είτε ελληνική, είτε κυπριακή, είτε σε μερίδα και τα υλικά της επιλογής σου. Το δε μέγεθος θα το επιλέξεις εσύ ανάλογα με την όρεξη και την πείνα σου! H πίτα τους, εξάλλου, μπορεί να γίνει όσο turbo χρειάζεται ώστε να χορτάσει τους πάντες!

mega2.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά και εκλεκτά κρέατα, που παραλαμβάνουν καθημερινά από τις μονάδες παραγωγής, οι άνθρωποι του μαγαζιού δημιουργούν έναν εκλεκτό γύρο! Άλλωστε, ο Μέγα Γύρος λειτουργεί προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες του, τους οποίους εξυπηρετεί τόσο στο καταστημα όσο και με delivery (σχεδόν σε όλη τη Λευκωσία). Τα στάνταρτς στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση έχουν τεθεί πολύ ψηλά, με σκοπό να καθιερωθεί ως ο καλύτερος γύρος της Λευκωσίας.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Πέρα λοιπόν από λαχταριστό, καλοφτιαγμένο γύρο, χοιρινό, κοτόπουλο ή μιξ, στο μενού θα βρεις χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, σεφταλιές, πανσέτα, χαλούμι, κεμπάπ, κεμπάπ με γέμιση τυρί, μπέργκερ και veggie μπέργκερ (σε ελληνική και κυπριακή πίτα αλλά και μερίδα). Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την μπριζόλα γίγας, που επίσης θα σε καταπλήξει! Είτε λοιπόν επιθυμείς γύρο, είτε κεμπάπ, σουβλάκια ή μπριζόλα, στο «Μέγα Γύρο» μιλάνε οι ειδικοί του είδους και πρέπει να τους ακούσεις. Μπορείς να παραγγείλεις και μέσω Foody και Wolt.
(22660060 & 99056514) Ηλία Παπακυριακού 17β, Έγκωμη, Λευκωσία.
(22720062 & 96298064) Λεωφόρος Στροβόλου 61, Τσέρι, Λευκωσία.
Facebook: Mega Gyros

megas.jpg

Μέγας Αλέξανδρος
Το γυράδικο Μέγα Αλέξανδρος θα το βρεις στην πολυσύχναστη Κυριάκου Μάτση στην Έγκωμη. Πρόκειται για ένα χαλαρό, παραδοσιακό ψητοπωλείο με αυθεντικές γεύσεις που καλύπτουν όλη την οικογένεια.

megass.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Με άριστης ποιότητας υλικά και φρέσκα εκλεκτά κρέατα, απευθύνεται σ' όλους όσοι εκτιμούν το καλό και ποιοτικό φαγητό.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Ο πλούσιος κατάλογός του περιλαμβάνει πεντανόστιμο γύρο χοιρινό, κοτόπουλο, βοδινό ή μιξ σε ελληνική ή κυπριακή πίτα, ενώ μπορείς να επιλέξεις γύρο σε μερίδα. Ακόμα και γυροσαλάτα! Επιπλέον, το μαγαζί σού φτιάχνει καλοψημένο σουβλάκι, χοιρινό και κοτόπουλο, μιξ, κεμπάπ γιαουρτλού, κεμπάπ, πανσέτα, ενώ υπάρχουν και veggie επιλογές, όπως μανιτάρια, χαλούμι, burger λαχανικών, πατατόπιτα σε ελληνική ή κυπριακή. Στα hit του καταλόγου είναι το λουκάνικο Θράκης Έβρου, λουκάνικο Τρικάλων με Πράσο, αλλά και το κυπριακό λουκάνικο και τον παστρουρμά, που μπορείς να απολαύσεις τόσο στην πίτα όσο και σε μερίδα. Μην παραλείψεις ωστόσο να δοκιμάσεις τον γύρο σκεπαστή, θα σε χορτάσει και θα σου δώσει μια πλούσια γεύση από τον αγαπημένο σου γύρο.
Μπορείς να παραγγείλεις για take away και delivery (μέσω Foody).
(22777716) Κυριάκου Μάτση 30Β, Έγκωμη Λευκωσίας.

gyros_akropolis.jpg

Ο Γύρος της Ακρόπολης
Ο Γύρος της Ακρόπολης βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και μετρά μέχρι σήμερα 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας και προσφοράς καλοψημένου γύρου σε ένα ευρύ κοινό. Με τη συνταγή της επιτυχίας του να μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, το μαγαζί αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει τους απαιτητικούς… λάτρεις του γύρου και να παραμείνουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές.

gyros akropolis.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Η παραδοσιακή και παράλληλα διαχρονική συνταγή του γύρου σε συνδυασμό με τον τρόπο ψησίματός του στην κατακόρυφη μεταλλική σούβλα, εγγυάται μια μοναδική γεύση που κάνει τη διαφορά. Η υψηλή ποιότητα των υλικών όσο και τα προσεκτικά διαλεγμένα μέρη του ζώου, μετατρέπουν τον γύρο σε μία απέραντη απόλαυση που κάνει όλους όσοι τον δοκιμάζουν να επιστρέφουν εκεί συχνά. Εξ ου και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα τραπέζια των πιο φανατικών καλοφαγάδων σε όλη την πρωτεύουσα. Πρόσφατα μάλιστα απέκτησε αδελφάκι στον Άγιο Δομέτιο με το όνομα "Η Σχάρα της Ακρόπολης", το οποίο εξειδικεύεται στο κυπριακό σουβλάκι και τη μυρωδάτη σεφταλιά.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Θα βρεις γύρο βοδινό, χοιρινό ή κοτόπουλο (σε ελληνική ή κυπριακή πίτα) με ντομάτα, κρεμμύδι, αγγουράκι, μαρούλι, κραμπί, πατάτες και τζατζίκι ή και μιξ. Στα must try είναι και το Γυρόγευμα, γύρος δηλαδή σε ελληνική πίτα, με ντομάτα, κρεμμύδι, αγγουράκι, μαρούλι, κραμπί, πατάτες, τζατζίκι, 1 μερίδα πατάτες και αναψυκτικό. Επιπλέον, σερβίρεται μια ευρεία ποικιλία ειδών σχάρας όπως χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, σεφταλιά, μπιφτέκι, μπριζόλα, κοτόπουλο φιλέτο, χαλλούμι, σεφταλιές κ.λπ. φτιαγμένα πάντα με τα πιο αγνά υλικά που διασφαλίζουν γεύση και ποιότητα στο πιάτο. Όσο δε για το μενού στη "Σχάρα της Ακρόπολης", το νέο τους μαγαζί στον Άγιο Δομέτιο, σε αυτό θα βρεις σουβλάκια (χοιρινό και κοτόπουλο), μιξ, πανσέτες κρασάτες, χαλούμι, μανιτάρια, μπριζόλα γίγας, σαλάτες, burgers και ποικιλίες που μοσχοβολούν παράδοση!
(22252512) Στέλιου Μαυρομάτη 76, Άγιος Δομέτιος 2364, Λευκωσία.
(22499599) Ακροπόλεως 45, Ακρόπολη, Λευκωσία.
Facebook: Ο Γύρος της Ακρόπολης

Screenshot_20240114_212324_Gallery.jpg

Silas Grill House
Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, οπότε και άνοιξε τις πόρτες του, αποτελεί ένα νέο και πολύ ξεχωριστό σημείο συνάντησης στη Λακατάμια και όχι άδικα. Εξάλλου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει φανατικούς πελάτες οι οποίοι το προτιμούν τόσο για την ποιότητα των προϊόντων του όσο και για τις... υπερμεγέθεις πίτες του!

IMG-3f22007366e312ebdc4dbd4a711fb4ab-V.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Για τη μεγάλη ποικιλία του μενού του, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί και το γεγονός ότι όλα όσα θα βρεις και θα απολαύσεις εδώ φτιάχνονται επιτόπου, με δικές τους συνταγές! Όσον αφορά όμως στον πεντανόστιμο γύρο, αυτός έρχεται κατευθείαν από τα καλύτερα εργαστήρια: Πιο συγκεκριμένα, ο γύρος κοτόπουλο είναι ελληνικής προέλευσης εύγευστος, μυρωδάτος, ζουμερός και φτιάχνεται με μεγάλο ποσοστό στήθος. Ο γύρος βοδινός, από την άλλη, είναι αγγλικής προέλευσης, επίσης εύγευστος, μυρωδάτος, ζουμερός, όχι τόσο λιπαρός και λαδερός ώστε να μη σε βαραίνει αλλά να σε χορταίνει ευχάριστα!

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Ο κατάλογός του περιλαμβάνει γύρο βοδινό και κοτόπουλο, ο οποίος σερβίρεται σε τέσσερα μεγέθη. Επίλεξε ανάμεσα σε μερίδα, που σερβίρεται με επιλογή από πατάτες τηγανητές ή πουρέ, ρύζι ή πλιγούρι, σαλάτα, πίτα και ντιπ της επιλογής σου, στη μικρή πίτα, σε κανονική πίτα και στη "SILAS SIZE", η οποία πραγματικά τεράστια! Αρκεί να σου αναφέρουμε ότι όλες οι πίτες του μαγαζιού είναι... γενναίες, πόσω μάλλον η "Silas". Άλλωστε, όπως λέει και το σλόγκαν του καταστήματος "Size Μatters". Πέρα όμως από λαχταριστό γύρο, στο μενού του θα βρεις επιλογές στην πίτα ή σε μερίδα, όπως χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, χοιρινή μπριζόλα, Silas μπριζόλα, σουβλάκι κοτόπουλο και κοτόπουλο στην πίτα, μιξ, χοιρινή πανσέτα, λουκάνικα, παστουρμά, χαλούμι, μανιταράκια, όπως επίσης πατατόπιτα, φαλάφελ και κολοκυθοκεφτέδες όλα στην πίτα. Σε μερίδα υπάρχουν ακόμα παϊδάκια, κρασάτα, παραδοσιακά πιάτα όπως κουπέπια, κεφτέδες αλλά και καλαμάρι. Όλα σε γενναίες μερίδες!
(22250202) Ηλέκτρας 6, Λακατάμια, Λευκωσία. Μπορείς να παραγγείλεις από τις πλατφόρμες Wolt, Bold και Foody, τη σελίδα του ή στο τηλ 22250202.

Merida gyro kotopoylο--.jpg

The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar®
Τον Φεβρουάριο του 2022 η πολυβραβευμένη Ελληνική αλυσίδα εστιατορίων “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar®” άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο στη Λάρνακα και έγινε δέκτης μιας πρωτοφανούς αποδοχής και αγάπης από τον κόσμο. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άνοιξε το δεύτερο εστιατόριο στη Λευκωσία, τον Νοέμβριο του 2022, και το τρίτο στη Λεμεσό τον Σεπτέμβριο του 2023 με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Merida gyro kotopoylo.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Πρωταγωνιστής στην επιτυχία βέβαια είναι ο Γύρος που προσφέρεται σε δύο επιλογές:  χοιρινό και κοτόπουλο. Ο γύρος παρασκευάζεται αποκλειστικά για το “The Big Bad Wolf” από εγκεκριμένο προμηθευτή στην Ελλάδα για όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι συνταγές των κρεάτων και το μαρινάρισμά τους, είναι τα μυστικά, σχεδιασμένα από καταξιωμένους Έλληνες Chef. Θα βρεις εκλεκτό και γευστικότατο γύρο με διαφορετικά μείγματα αρωματικών μπαχαρικών που προσφέρει μια ισορροπημένη γεύση, αναδεικνύοντας τα χρώματα και τα αρώματα της Ελλάδας. Ψήνεται μπροστά στον πελάτη και σερβίρεται πάντα ζεστός και τραγανός. Τυλίγεται σε ελληνική πίτα καλαμποκιού, κυπριακή πίτα, και αφράτη τορτίγια και συνοδεύεται από φρέσκα λαχανικά, τηγανητές πατάτες και τις μοναδικές αλοιφές του Λύκου από το παραδοσιακό τζατζίκι, τη μεγάλη γκάμα επιλογών όπως τυροκαυτερή, ταχίνι, cheddar sauce, σος πάπρικας, και τη μυστική συνταγή της σάλτσας ΤΒΒW, φτιαγμένη με αγνά υλικά, η οποία απογειώνει τους γαστρονομικούς μας συνδυασμούς. Οι γύροι σερβίρονται και σε πλούσιες και  απολαυστικές μερίδες που συνοδεύονται από ελληνικές πίτες, πατάτες, σαλάτα και σος. Οι ανοικτές κουζίνες μπαίνουν στο επίκεντρο και οι πελάτες έχουν πλήρη εικόνα των εδεσμάτων που ετοιμάζονται για αυτούς μπροστά στα μάτια τους.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το μενού συμπληρώνεται από τα burgers με λαχταριστό μοσχαρίσιο κιμά ή φιλέτο κοτόπουλου. Από τις λαχταριστές και πλούσιες μερίδες, τα pemium τυλιχτά με ιδιαίτερα υλικά, όπως το ψιλοκομμένο μπριζολάκι ή το ψιλοκομμένο φιλέτο κοτόπουλο συνοδευόμενα με τραγανό μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και άλλα πλούσια υλικά.
Μεγάλη είναι η ποικιλία σε Vegan προτάσεις οι οποίες στολίζονται με τη σάλτσα Remoulade. Το κυρίως μενού συμπληρώνεται από ολόφρεσκες σαλάτες που παρασκευάζονται τη στιγμή που δίνεται η παραγγελία, και εμπλουτίζονται με σάλτσες, όπως βαλσάμικο με θυμάρι, σάλτσα μέλι-μουστάρδα, vinaigrette ροδιού και ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Η μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά είναι επιπλέον στοιχεία που βοήθησε να  ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα παιδικά γεύματα σχεδιασμένα ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Το γαστρονομικό ταξίδι στα καταστήματα ΤΒΒW ολοκληρώνεται με τα επιδόρπια, που περιλαμβάνουν λαχταριστό παγωτό, Brownies, Cheesecake αλλά και Churros.
Παράλληλα, η εταιρεία στέκεται αρωγός στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού παρέχοντας στήριξη σε αθλητικούς συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς.
Λάρνακα: Λεωφ. Γρίβα Διγενή 28, 6045, Λάρνακα.
Λευκωσία: Λεωφ. Τσερίου 47, 2040, Στρόβολος.
Λεμεσός: Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 163, 3027, Λεμεσός.
O “The Big Bad Wolf” δέχεται τις παραγγελίες σας στο τηλεφωνικό κέντρο 77772555 καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες διανομής φαγητού (Foody, Wolt, Bolt).

Facebook: thebigbadwolfcy
Instagram: thebigbadwolfcy
LinkedIn: the-big-bad-wolf-souvlaki-burger-bar
YouTube: @thebigbadwolfsouvlakiburge7224
TripAdvisor : Larnaca: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190379-d24047145-Reviews-The_Big_Bad_Wolf_Souvlaki_Burger_Bar_Larnaca-Larnaca_Larnaka_District.html
Trip Advisor: Limassol: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190382-d26659638-Reviews-The_Big_Bad_Wolf_Souvlaki_Burger_Bar_Limassol-Limassol_City_Limassol.html
Trip Advisor: Nicosia: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g12569241-d25231214-Reviews-The_Big_Bad_Wolf_Souvlaki_Burger_Bar_Strovolos-Strovolos_Nicosia_District.html

τζογιας.jpg

Τζόγιας
Στην καρδιά της Πάφου, δίπλα ακριβώς στην Πλατεία Λοζάν, θα βρεις την ταβέρνα “Τζόγιας”, ένα μαγαζί με αυθεντικές γεύσεις και παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση, τα ξύλινα έπιπλα και τα ωραία αντικείμενα δημιουργούν έναν ζεστό χώρο, με φιλόξενη ατμόσφαιρα που συνδυάζει την παράδοση με την άνεση. Η δε αίσθηση της φιλοξενίας συνοδεύει κάθε επισκέπτη, δημιουργώντας ένα οικείο και οικογενειακό περιβάλλον.

tzogias.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Για τις πλούσιες και αυθεντικές επιλογές που θα απολαύσεις εδώ, οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν μια γευστική περιήγηση στην ελληνική κουζίνα. Από τα παραδοσιακά μαγειρευτά μέχρι τα φρέσκα ψητά στα κάρβουνα, κάθε πιάτο είναι μια γευστική απόλαυση. Τα φρέσκα υλικά και οι παραδοσιακές συνταγές δημιουργούν μοναδικές γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Δοκίμασε ζουμερό γύρο, ψημένο σε κάρβουνο. Εξάλλου, το σούβλισμα σε ειδική σούβλα για ψήσιμο γύρου οριζόντια, δεν είναι κάτι που συναντάς που σύχνα. Μην παραλείψεις ωστόσο να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά ορεκτικά, το κοντοσούβλι, το γιαουρτλού, κοψίδια στη σχάρα και τα μαγειρευτά πιάτα που είναι απλά λαχταριστά! Τσιμπολόγα ακόμα κεφαλοτύρι σαγανάκι, πολίτικη σαλάτα, φάβα και γαύρο μαρινάτο, κολοκυθοκεφτέδες, γνήσιο και παραδοσιακό σπετσοφάι πηλιορείτικο, στραπατσάδα και μπεκρή μεζέ! Ακόμα θα μοιραστεί σουβλάκι, κοκορέτσι, οβελία και κεφαλάκι.

(26220922) Κώστα Γεωργίου 28, Πλατεία Μάρκου Δράκου Λοζάνης), Πάφος.
Facebook: Τζόγιας - Όλα στη σχάρα
Instagram: Τζόγιας - Όλα στη σχάρα

θράκα1.jpg


Ψητοπωλείο "Θράκα"
Το ψητοπωλείο «Θράκα» θα το βρεις στην Πάφο. Λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια και προσφέρει καθημερινά ξεχωριστές γεύσεις στους πελάτες της, αποτελώντας την καλύτερη λύση για γρήγορο αλλά και ποιοτικό φαγητό! Με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, σου προσφέρει γευστικό γύρο, που δσε κάνει να γλείφεις και τα δάχτυλά σου.

θράκα2.jpg

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Η Θράκα έχοντας ως σκοπό να προσφέρει τον καλύτερο γύρο της πόλης, επιλέγει πάντα τους καλύτερους προμηθευτές. Το «μυστικό» τις επιτυχίας του δε είναι το καθημερινό φρέσκο κρέας που ψήνεται με το μοναδικό μαρινάρισμα με μπαχαρικά της επιλογής του μαγαζιού. Σε συνδυασμό και με όλες τις αλοιφές (σος) που φτιάχνουν οι ίδιοι με υψηλή ευθύνη ποιοτικής γεύσης, έχουν αποκτήσει φανατικό το κοινό, που τους εμπιστεύεται για τη συνέπεια που δείχνουν σε αυτά που τους προσφέρουν με ποιότητα. 

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Εδώ ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο γύρος. Εξ ου και στο μενού του θα βρεις γύρο χοιρινό και κοτόπουλο σε τρεις διαφορετικές πίτες (ελληνική, κυπριακή και θρακόψωμο) αλλά και σε μερίδες. Πρόσθεσε τηγανητές πατάτες, σαλάτα και μία από τις χειροποίητες σάλτσες και απογείωσε τη γεύση σου! Ο στόχος της; Να αποτελέσει έναν καθημερινό προορισμό για όλους!

Το ψητοπωλείο «Θράκα» που βρίσκεται στην καρδιά της Κάτω Πάφου, δέχεται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου 26600535 για take away, αλλά και για dine in στον χώρο του.
(26600535) Αγαπήνωρος 10, Κάτω Πάφος.
Facebook: Ψητοπωλείο ''θρακα''

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close