Bars & Clubs , News & Events

Αυτό είναι το νούμερο ένα best selling και top trending mixer στα κορυφαία bars του κόσμου

Για 10η συνεχόμενη χρονιά τα premium mixers Fever-Tree ψηφίστηκαν ως το Top Trending και νούμερο ένα σε πωλήσεις mixer brand, από τα καλύτερα bars του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024

Κάθε διάκριση αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή. Όταν όμως αυτή η διάκριση επαναλαμβάνεται για δέκα συνεχείς χρονιές, τότε αποκτά άλλη βαρύτητα και αξία, όσο και ευθύνη, καθώς οφείλεις να συνεχίσεις να δημιουργείς την ίδια ξεχωριστή ποιότητα και γεύση.

Το έγκριτο περιοδικό Drinks International για 10η συνεχή χρονιά ανακήρυξε τα premium mixers Fever-Tree ως το Best Selling & Top Trending mixer brand στα κορυφαία bars του κόσμου. Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση καθώς προέρχεται μέσα από τις προτιμήσεις ειδικών, οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά την ανάπτυξη και την εξέλιξη της αγοράς των spirits & mixers.

Το Drinks International ασχολείται αποκλειστικά με την παγκόσμια αγορά αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών παρέχοντας στον αναγνώστη όλα τα νέα και τις εξελίξεις για τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας, όπως επίσης αναλύσεις και ενδιαφέροντα στοιχεία για την κάθε κατηγορία. Το ετήσιο brand report του περιοδικού αποτελεί τη βίβλο της παγκόσμιας βιομηχανίας ποτών, καθώς αναδεικνύει τα πρώτα σε προτίμηση brands από επαγγελματίες του χώρου.

DI BRANDS 2024 with background_1 TRENDING TONIC WATER.jpg

Λίγα λόγια για το brand Fever-Tree
Τα Fever-Tree premium mixers, παράγονται με τα πιο αυθεντικά και ποιοτικά συστατικά στον κόσμο, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, με μοναδικό στόχο να δημιουργούν με τη μίξη τους μία γευστική εμπειρία.

«Εάν τα ¾ ενός Gin & Tonic είναι το Tonic, τότε δε θα ήθελες να είναι το καλύτερο;»

Αυτή η ερώτηση έδωσε το έναυσμα για την ίδρυση της εταιρίας Fever-Tree το 2005 από τους Charles Rolls & Tim Warrillow. Όραμά τους να δημιουργήσουν μία νέα κατηγορία mixers με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως κινίνη από την κεντρική Αφρική και νερό πηγής, με σκοπό να ενισχύσουν τη γεύση των καλύτερων οινοπνευματωδών ποτών.

Στην Κύπρο, τα Fever-Tree premium mixers διανέμονται από την εταιρεία PPD GLOBAL σε 7 ξεχωριστές γεύσεις: Premium Indian Tonic Water, Mediterranean Tonic Water, Premium Ginger Beer, Elderflower Tonic Water, Naturally Light Tonic Water, αλλά και τις καινούριες προσθήκες των Sparkling Pink Grapefruit & Premium Soda Water

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close