Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η επιστροφή του Burger Guy στο Παλιομέτοχο

Έπειτα από δύο χρόνια, το διάσημο burger bar στο Παλιομέτοχο, επιστρέφει γιατί το ζητήσατε!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2024

Aφράτα ψωμάκια brioche, τυρί που λιώνει (και σε κάνει να λιώνεις μαζί του), ξεροψημένο μπέικον, σπιτική σος και ο βασιλιάς, το φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι… To burger φτιάχτηκε για να απογειώσει τον ουρανίσκο μας και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε -για πάντα- ποια υλικά συνθέτουν το τέλειο μπιφτεκόψωμο.

Όποιο, όμως, κι αν είναι το burger των ονείρων σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το συναντήσεις και πάλι στο Παλιομέτοχο, στο στέκι που μας μύησε στη φιλοσοφία του αμερικάνικου burger!

IMG_0617.jpg

Το πρώτο και μεγαλύτερο εγχείρημα του Ανδρέα Τουμάζου λοιπόν, ο οποίος αρχικά μετέτρεψε το παλιό καφενείο του παππού του σε new age μπεργκεράδικο στο χωριό Παλιομέτοχο, επιστρέφει και πάλι!

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας -κι έπειτα από απαίτηση του φανατικού κοινού-, το Burger Guy στο Παλιομέτοχο ανοίγει τις πόρτες του ξανά, ώστε να γίνει και πάλι το σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers αυτής της πόλης.

thumbnail_IMG_4394_Original.jpg

Το burgerάδικο που όλοι αγαπήσαμε, θα σερβίρει και πάλι τα λαχταριστά και πεντανόστιμα burger του -τα οποία απόλαυσαν μέχρι και στα Αραβικά Εμιράτα, όπου έστησε το food truck του- συνεχίζοντας την ιστορία τους!

Αυτή τη φορά, τα ζουμερά μπέργκερ θα σερβίρονται τόσο στον υπέροχο χώρο του (dine in), όσο και μέσω take away αλλά και delivery μέσω της Wolt, στις περιοχές Παλιομέτοχο, Κοκκινοτριμιθιά, Μάμμαρη, Αγίοι Τριμιθιάς.

Επίσης πολύ σύντομα το Burger Guy θα ανοίξει ξανά την υπέροχη αυλή του.

Ραντεβού εκεί λοιπόν, από σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου!

thumbnail_IMG_6049_Original.jpg

Instagram: burger__guy
Facebook: Burger Guy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close