Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα ταβέρνα προσφέρει μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, με επίκεντρο τους κυπριακούς μεζέδες!

Ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα και καλό φαγητό στη νέα άφιξη του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2024

Η νέα άφιξη του νησιού είναι ένα ταβερνάκι με όμορφο χώρο και πολύ ξεχωριστή φιλοσοφία. Πρόκειται για ένα όμορφο "περιβόλι", με ένα καλαίσθητο, ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το ξύλο.

Το «Περιβόλι των γεύσεων» λοιπόν θα το βρεις στα Περβόλια Λάρνακας, κι εκεί θα απολαύσεις κυπριακά μεζεδάκια και μερακλίδικες γεύσεις φτιαγμένες με προϊόντα της κυπριακής γης.

Αυτό ωστόσο που το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο είναι η φιλοσοφία του!

perivoli4.jpg

Και εξηγούμαι. Στο «Περιβόλι των γεύσεων» θα σε καλωσόρίζουν με σούπα ημέρας, ενώ ακολούθως στο τραπέζι σου θα "προσγειωθούν" 9 ορεκτικά και αλοιφές. Στη συνέχεια, οι σερβιτόροι θα περνούν από το τραπέζι σου, ανά τακτά διαστήματα, έχοντας στο χέρι έναν μεγάλο δίσκο, από τον οποίο εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τους μεζέδες σχάρας που επιθυμείς, φτιάχνοντας έτσι τον δικό σου μεζέ. Ναι, σωστά κατάλαβες, από τον δίσκο θα παίρνεις ό,τι θέλεις και όσο θέλεις!

Ο μεζές τιμάται στα €23 το άτομα (και στα €13 τα παιδιά).

Πέρα από τα μεζεδάκια, στο μενού θα βρεις και πιο δημιουργικά πιάτα, όλα βασισμένα στα κυπριακά προϊόντα, ανάμεσά τους γύρο σε τυλιχτή πίτα τορτίγια, τσιπς κολοκασιού, γεμιστά μπιφτέκια, παστουρμά με ντομάτα, κρασάτο μπέικον κ.ά.

perivoli2.jpg

"Όταν αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας είχαμε ένα και μόνο σκοπό, Το περιβόλι των γεύσεων, να προσφέρει με μεράκι άφθονες γεύσεις πάντα με ποιότητα.

Με την χρήση των πιο φρέσκων υλικών από ντόπιους παραγωγούς, με προσοχή στη λεπτομέρεια διασφαλίζουμε ότι η κουζίνα μας θα προσφέρει πιάτα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Διαλέγοντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά!

Η δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε με συνέπεια εξαιρετικό φαγητό, εξυπηρέτηση και μια γευστική εμπειρία στους φιλοξενούμενους μας σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο", σημειώνουν οι ιδιοκτήτες!

(96108000) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Περβόλια, Λάρνακα.

perivoli3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close