16 March 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Σάμπα, zumba και πολλές εκπλήξεις: Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Πολλές εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βάλει άπαντες σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2024

Στην Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα, η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με πολλές εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βάλει άπαντες σε καρναβαλίστικους ρυθμούς. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, από τις 14:00 μέχρι τις 17:00, η Μαρίνα έχει ετοιμάσει για εσάς ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι γεμάτο μουσική, χορό, και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Βάλτε την αποκριάτικη στολή σας, εφοδιαστείτε με κέφι και επισκεφθείτε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας για ένα τρελό ξεφάντωμα με Live link, DJs, βραζιλιάνους χορευτές, θεαματικά show και τους αγαπημένους Μίκυ και Μίνι που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους! Και φυσικά οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους δεν σταματούν εκεί καθώς στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως face painting, μπαλονοκατασκευές και ομαδικά παιχνίδια.

Η αποκριάτικη εκδήλωση της Μαρίνας Αγίας Νάπας έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος είναι μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά.

3.jpg

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

- Live link από τις 12:00 έως τις 14:00

- DJ στα decks έτοιμοι να σας βάλουν στο γιορτινό κλίμα και να ανεβάσουν τους ρυθμούς με κλασικά αποκριάτικα και χορευτικά hits

- Face painting, μπαλονοκατασκευές και ομαδικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου το έμπειρο προσωπικό θα τους απασχολήσουν με δημιουργικές δραστηριότητες.

- Εμφάνιση των Μίκυ και Μίνι. Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney θα έρθουν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας για να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να χαρίσουν χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις.

- Αφρο-βραζιλιάνικη μουσική με το συγκρότημα Batukinio, ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα κρουστών που θα ξεσηκώσει τον κόσμο με τους ρυθμικούς ήχους της Samba Batucada και Samba Reggae.

- Latino Show by RC Beautydolls, με Βραζιλιάνους χορευτές και χορεύτριες. Ένα εντυπωσιακό λάτιν υπερθέαμα που θα φέρει στη Μαρίνα Αγίας Νάπας την ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο με χορευτές και χορεύτριες γεμάτους πάθος και ενέργεια.

- Zumba Kids Dance Party. Ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα για παιδιά που συνδυάζει τον χορό με την άσκηση.

- Handstand Extravaganza, ένα μοναδικό show με χορευτές που πραγματοποιούν απίστευτα ακροβατικά στηριζόμενοι στα χέρια τους.

Και όπως πάντα μπορείτε να απολαύσετε γευστικά φαγητά και δροσιστικά ποτά σε ένα από τα εστιατόρια και καφέ της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Φορέστε τις μάσκες και τα αποκριάτικα κοστούμια σας και ελάτε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας για ένα καρναβάλι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close