News

Σε Ουζμπεκιστάν και Ουγγαρία ταξιδεύει η παράσταση «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο»

Η παράσταση κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Παράστασης» στο διαδικτυακό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εθνικού Θεάτρου για Παιδιά της Κίνας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2024

Το Ουζμπεκιστάν και η Ουγγαρία είναι οι επόμενοι σταθμοί της διεθνούς περιοδείας της κυπριακής παραγωγής «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο». Η παράσταση - η οποία είχε κάνει πρεμιέρα το 2021, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας- έχει ταξιδέψει μέχρι στιγμής στην Αρμενία, την Τυνησία, τη Λιθουανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Ελλάδα. Κέρδισε, επίσης, το βραβείο «Καλύτερης Παράστασης» στο διαδικτυακό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εθνικού Θεάτρου για Παιδιά της Κίνας.

Στις 29 Απριλίου, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Κρατικό Θέατρο για Νεαρούς Θεατές στην Τασκένδη, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου για Παιδιά, που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Πολιτισμού και το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επιστημών και Καινοτομίας του Ουζμπεκιστάν.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 8 Μαΐου, το «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο» θα συμμετάσχει στην 11η Μπιενάλε Θεάτρου για Παιδιά Και Νεαρά Άτομα στην πόλη Καποσβάρ της Ουγγαρίας. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο φημισμένο Θέατρο Gergely Csiky, ενώ η συμμετοχή της στην Μπιενάλε επιχορηγείται από το πρόγραμμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Η παράσταση «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο» είναι μια ιστορία του Σταύρου Σταύρου, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και Παναγιώτη Τοφή και μουσική του Θοδωρή Οικονόμου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close