Cine News , Κινηματογράφος

Το θερινό σινεμά στο Nicosia Mall σε περιμένει

Δες πώς θα προμηθευτείς τα εισιτήριά σου καθώς καιτο πρόγραμμα των προβολών

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021

To Nicosia Mall εγκαινίασε το θερινό σινεμά στο Open Air Plaza Cinema, προσκαλώντας με τα Rio Premier Cinemas, φίλους και συνεργάτες για μια δροσερή βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Μια όμορφη βραδιά με θερινό σινεμά, διοργάνωσε το Nicosia Mall για τους συνεργάτες του, εγκαινιάζοντας επίσημα το Open Air Plaza Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, με την προβολή της βραβευμένης ελληνικής ταινίας «Ευτυχία». 

Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, έκανε αυτό που υποσχέθηκε πραγματικότητα, προσφέροντας νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. 

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, το θερινό σινεμά του Nicosia Mall, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουλίου, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible. 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall. 

Και κάτι ακόμα. Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη είναι €7!

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close