Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024
Ο θρυλικός τραγουδιστής και πολυπλατινένιος τραγουδοποιός Bryan Adams ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Κύπρο με μια ζωντανή εμφάνιση στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό, στις 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "So Happy It Hurts" Tour 2024.
Ο Bryan Adams είναι ένας από τους πλέον συναρπαστικούς μουσικούς στον κόσμο. Με 17 άλμπουμ στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου "So Happy It Hurts" (υποψήφιο για Grammy), του "Pretty Woman - The Musical", και του Classic pt. I και pt. II, τα οποία περιλαμβάνουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Kυκλοφόρησαν ψηφιακά και σε ATMOS με την Platoon, και είναι επίσης διαθέσιμα σε συμβατική μορφή από την BMG. Τα τραγούδια του έχουν συγκεντρώσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, πέντε υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Grammy και 20 βραβεία Juno.

Αυτή η πολυαναμενόμενη συναυλία θα περιλαμβάνει κλασικές και νέες επιτυχίες ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα στην ιστορία της ροκ. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και με πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους, ο Bryan Adams κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και ενέπνευσε τo κοινό παγκοσμίως με all time classic επιτυχίες όπως το Summer of '69", "All For Love", "Have You Ever Really Loved A Woman", "Please Forgive Me", "Heaven", "Here I Am" και "Everything I Do".
Η συναυλία στη Λεμεσό διοργανώνεται από την NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS και θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο. "Είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Bryan στην Κύπρο για μια απίστευτη βραδιά διαχρονικής μουσικής και ψυχαγωγίας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του να βιώσουν την ενέργεια και το πάθος του σε ένα μεγάλο live show", δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ναταλία Χαραλάμπους.
Λεπτομέρειες Συναυλίας:
Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2024
Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00/Η συναυλία αρχίζει στις 21:00
Χώρος Διεξαγωγής: Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, Κύπρος
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 16 Ιουλίου 2024 στις 11:00 (Ώρα Κύπρου) αποκλειστικά στην πλατφόρμα SoldOut Tickets - www.soldoutticketbox.com.
-
Τσίρειο Στάδιο
16 Οκτωβρίου 2024
Σχετικά
Η Ελένη Δήμου για μία γιορτινή βραδιά στη Λεμεσό
Αστραφτερά και γιορτινά βράδια στο Vinylio Wine Etc!
Η πρώτη συναυλία της νέας χρονιάς, μόλις ανακοινώθηκε
O Γιώργος Καραδήμος έρχεται στη Λεμεσό για ένα ξεχωριστό βράδυ
Οι Fuzz Bus ετοιμάζονται για μία εμφάνιση στη Λευκωσά
Στη σκηνή, οι Fuzz Bus μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση σε μια ζωντανή εμπειρία
"Σαν παλιό Σινεμά ": H Δημοτική Χορωδία Σωτήρα συναντά τους Μπάμπη Τσέρτο και Σοφία Παπάζογλου
Mια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια
Το Τρίο Μιλονγκέρο θα εκτελέσει έργα του Αργεντινού συνθέτη Μάξιμο Ντιέγκο Πουχόλ
Οι συνθέσεις του Πουχόλ ενσωματώνουν επίσης στοιχεία της μιλόνγκας και του βαλς
Έρχεται στην Κύπρο ο θρυλικός Sting για μια μοναδική συναυλία – Πότε και που θα εμφανιστεί
Ο θρυλικός Sting, κάτοχος 17 βραβείων Grammy, έρχεται για μία και μοναδική βραδιά στο νησί, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του “STING 3.0 World Tour
Eurovision 2026: Οι καλλιτέχνες που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα
Από την Evangelia και τη Marseaux στη Χρυσηίδα Γκαγκούτη και τον Good Job Nicky, ο αριθμός των προτάσεων που κατατέθηκαν για τον εθνικό τελικό ξεπέρασε τις 260
"Η Γιαγιά μου η Κυριακού": Η μαστόρισσα της κυπριακής παράδοσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Η παράσταση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τη μνήμη της Κυριακούς Πελαγία
Eurovision 2026: Υποβλήθηκαν 264 συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό
O εθνικός τελικός για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Eurovision 2026: Μία ακόμα χώρα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στον διαγωνισμό
Μετά από την περσινή της απουσία επανέρχεται δυναμικά το 2026
Το πρώτο μου τριαντάφυλλο: Θοδωρής Βουτσικάκης & Λίνα Νικολακοπούλου στην Κύπρο
Τρεις συναυλίες με μουσικό περιεχόμενο από τη σύγχρονη δημιουργία τους αλλά και μια ωραία επιλογή από μεγάλα τραγούδια
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα