Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2014
Στο χείλος ενός επιβλητικού καταρράκτη, στην καρδιά της Αφρικής, απλώνεται μια εκπληκτική πόλη, όπου κατοικούν πτηνά κάθε είδους. Ονομάζεται Zambezia και τη διοικεί ο Σεκχούρου. Το νεαρό γεράκι Κάι εγκαταλείπει το απομονωμένο του φυλάκιο για να γίνει μέλος των Τυφώνων, της ξακουστής ομάδας που περιπολεί και διατηρεί ασφαλή τη Zambezia. Ο πατέρας του δεν συμφωνεί με την απόφαση του και τον ακολουθεί, μέχρι που αιχμαλωτίζεται από ένα ύπουλο ιγκουάνα που σκοπεύει να επιτεθεί στο καταφύγιο των πτηνών. Ο Κάι και η αδελφή ψυχή του Ζωή θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν την πόλη από τα υποχθόνια σχέδια του ιγκουάνα. Η "Zambezia" είναι μια διασκεδαστική και αστεία ταινία κινουμένων σχεδίων που καταπιάνεται με διαχρονικά ζητήματα, όπως η σχέση πατέρα-γιου και η αρμονική ένταξη ενός προσώπου ή στην προκειμένη ενός πουλιού, σε μια κοινωνία με νόμους και δομές. Γεμάτη έξυπνες και φλεγματικές ατάκες, άπλετη δράση και ηρωικές ανατροπές, η ταινία παρουσιάζει την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών, ώστε όλα τα μέλη μιας κοινωνίας να ζουν αρμονικά και με ασφάλεια. Η ιστορία, που διαδραματίζεται στην κοιλάδα του ποταμού Ζαμβέζη, αντλεί έμπνευση από τον μοναδικό φυσικό πλούτο της περιοχής και μας μεταφέρει την πεμπτουσία της αφρικανικής ηπείρου.
-
Ρίο 1-7 Πάφος
13 Ιουνίου - 19 Ιουνίου 2014
Σχετικά
Το «Mamma Mia!» προβάλλεται κάτω από την πανσέληνο, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά
Μια ξεχωριστή βραδιά θερινού κινηματογράφου με τις διαχρονικές επιτυχίες των ABBA, την Παρασκευή 28 Αυγούστου
Ο Σνούπ Ντογκ αποκτά το δικό του biopic το καλοκαίρι του 2027
Την ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να επενδύει στις μουσικές βιογραφίες, ένας ακόμη θρύλος της σύγχρονης μουσικής ετοιμάζεται να περάσει στη μεγάλη οθόνη.
Το «The Prestige» του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις αίθουσες 20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία
Στο ψυχολογικό δράμα πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Χιου Τζάκμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάικλ Κέιν
Plas Johnson: Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας που ερμήνευσε το μουσικό θέμα του «Ροζ Πάνθηρα» (βίντεο)
Εκτός από τον αυτοσχεδιασμό του στο γνωστό soundtrack του Χένρι Μαντσίνι, έπαιξε επίσης με τον Φρανκ Σινάτρα, τον B.B King και τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα