Eating News , Εστιατόρια

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ στο Parklane: Το Nammos Limassol και το The Retail Village συνεχίζουν με γεύσεις, μόδα και διασκέδαση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024!

Το Nammos Limassol και το The Retail Village είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι επεκτείνουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2024

Οι επισκέπτες έχουν πλέον ακόμη περισσότερο χρόνο να απολαύσουν τις εξαιρετικές γευστικές απολαύσεις του Nammos Limassol και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία αγορών στο The Retail Village.

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Restaurant  Aerial 03 LR.jpg

Αυτή η επέκταση προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρατείνουν το καλοκαίρι τους και να απολαύσουν τις πολυτελείς εμπειρίες που προσφέρει το Parklane Resort & Spa, όπου η εκλεκτή γαστρονομία, η υψηλή μόδα και η ζωντανή ψυχαγωγία συνδυάζονται σε τέλεια αρμονία.

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Logo Signage 01 HR.jpg

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Dish Selection LR.jpg

Nammos Limassol: Ένας Γαστρονομικός Παράδεισος
Με φόντο τον υπέροχο κόλπο της Λεμεσού, το Nammos Limassol παραμένει ένας προορισμός όπου η γαστρονομική εμπειρία συναντά την κομψότητα. Με μια εξαιρετική επιλογή από φρέσκα θαλασσινά, εκλεκτά κρέατα και μεσογειακά πιάτα, σε συνδυασμό με μια πλούσια λίστα κρασιών και ευφάνταστα κοκτέιλ, το Nammos προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Όπως πάντα, οι βραδιές θα ζωντανεύουν με ζωντανές εμφανίσεις διεθνών καλλιτεχνών, μετατρέποντας τις νύχτες σε αξέχαστες γιορτές.

Parklane Resort & Spa - The Retail Village - DIOR - 05.jpg

Parklane Resort & Spa - The Retail Village - DIOR - 06.jpg

The Retail Village: Η Απόλυτη Εμπειρία Αγορών
Σε απόσταση αναπνοής από το εστιατόριο, το The Retail Village προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών με πολυτελή brands όπως DIOR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE. Ανακαλύψτε αποκλειστικές συλλογές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και απολαύστε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, εξερευνώντας παράλληλα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Parklane Resort & Spa - The Retail Village - Off-White - 14.jpg

Είναι η ιδανική ευκαιρία να παρατείνετε το καλοκαίρι σας και να βυθιστείτε στην κομψότητα του Nammos Limassol και του The Retail Village μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2024.

Parklane Limassol - Restaurants - Nammos - Under the Palm Cocktail LR.jpg


Nammos
Limassol
11, Γιάννου Κρανιδιώτη, 4534 Πύργος, Λεμεσός, Κύπρος
T: +357 97788873
reservations@nammoslimassol.cy

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Λεμεσός
T: +357 25862000
info@parklanecyprus.com


Σχετικά
με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Το Parklane Resort & Spa Limassol, που ανήκει στην MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC, είναι μέρος της πολυτελούς αλυσίδας The Luxury Collection της Marriott International, η οποία περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία και θέρετρα σε κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Είναι το μοναδικό διεθνώς επώνυμο θέρετρο 5 αστέρων στην Κύπρο και η μοναδική ιδιοκτησία της Luxury Collection στο νησί. Το Parklane διαθέτει αποκλειστικές παροχές, όπως το μοναδικό στην Κύπρο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας, το Kalloni SPA, καθώς και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Explorers Kids Club.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close