Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2025
Το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ διοργανώνει το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου το διήμερο 17-18 Μαΐου 2025 το οποίο περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στην “ Κατηγορία Premier” με αριθμό FPR 26/2025 και μετρά για το “Τρόπαιο Νίκου Τοφαρίδη”.
Το Ράλι θα είναι διήμερο και θα καλύψει μια διαδρομή 213 χιλιομέτρων με 10 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας. Το Ράλι θα καλύψει περιοχές από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.
Η εκκίνηση θα γίνει από το Χώρο στάθμευσης Ιορδάνου (ΚΤΙΜΑKΟ LTD) στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ (Λευκωσία) το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 στις 09:30.
Το πρώτο σκέλος της διαδρομής θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά το Σάββατο γύρω στις 17:00. Το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 στις 12:30 θα γίνει σταθμός ανασυγκρότησης στο Φρέναρος με ξενάγηση στους αλευρόμυλους Χατζηγιώρκη. Στις 13:30 θα προχωρήσουμε για γεύμα στην ταβέρνα «ΠΑΠΑΣ». Η ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ εξασφάλισε ειδική τιμή €18 (δεκαοκτώ) το άτομο για το γεύμα με απεριόριστο κυπριακό ποτό εκτός ζιβανίας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να το δηλώσουν μαζί με την συμμετοχή τους. Επανεκκίνηση στις 15:00.
Το πρωί της Κυριακής 18 Μαΐου 2025 θα γίνει η εκκίνηση στις 10:00 από το Ξενοδοχείο Cavo Maris. Η διαδρομή θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο Cavo Maris, όπου θα ακολουθήσει η απονομή των Επάθλων στις 13:30 και γεύμα στις 14:00 στο Ξενοδοχείο Cavo Maris. Το δικαίωμα συμμετοχής για διμελές πλήρωμα έχει οριστεί σε €80 (ογδόντα) και περιλαμβάνει το γεύμα στην απονομή των Επάθλων. Για κάθε πρόσθετο μέλος άνω των 12 ετών θα καταβάλλεται το ποσό των €25 (εικοσιπέντε) και περιλαμβάνει το γεύμα στην απονομή των Επάθλων.
Τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 μέχρι τις 13:00 η ώρα.
Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχής είναι 50 (πενήντα) – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλείστε όπως υποβάλετε την δήλωση συμμετοχής σας έγκαιρα στα γραφεία της Λέσχης μας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lespafipa@cytanet.com.cy
Για τη διαμονή στο Πρωταρά η ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ έχει έλθει σε συμφωνία με το Cavo Maris με τις ακόλουθες τιμές:
Δίκλινο, πλευρική θέα στη θάλασσα για 2 ενήλικες που μοιράζονται το BB στην ημερήσια τιμή δωματίου 120 ευρώ ανά δωμάτιο.
Δίκλινο πλευρική θέα στη θάλασσα για χρήση ως μονόκλινο στο BB με ημερήσια τιμή δωματίου 110 ευρώ ανά δωμάτιο.
Παρακαλούμε προ κρατήστε έγκαιρα αναφερόμενοι στο ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου. Cavo Maris Hotel Κρατήσεις / Τ:23834147/23834148 (Νικολέττα). Γραμματεία / Τεχνικός έλεγχος: Παρασκευή 16 Μαΐου: 16:00 - 18:30 στα γραφεία της ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ και Σάββατο 17 Μαΐου 07:30 - 08:30 στον Χώρο Εκκίνησης.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
- Για τους κανονισμούς και άλλες πληροφορίες: www.lespafipa.org στο Τηλ. 22 446614 η στο email: lespafipa@cytanet.com.cy
- Το Βιβλίο Διαδρομής θα δοθεί το Σάββατο 17/05/2025 πριν την εκκίνηση.
- Τα μέλη της ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ που προτίθενται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται όπως έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2025.
Γεώργιος Ιωαννίδης - Πρόεδρος / Ελένη Τοφαρίδου - Γραμματέας

Σχετικά

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη

Το European Researchers’ Night ετοιμάζεται για ακόμη ένα «Mission Possible» τον Σεπτέμβριο
Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, παρακολουθείστε πειράματα και συνομιλήστε με τον αγαπημένο σας επιστήμονα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας