Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2025
Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή EMEA, με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από τη Λάρνακα προς την Τιμισοάρα της Ρουμανίας, με έναρξη τον προσεχή Οκτώβριο.
Η νέα αυτή σύνδεση ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Wizz Air στην Κύπρο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες οικονομικές και άνετες επιλογές για τα ταξίδια τους. Οι ναύλοι μονής διαδρομής ξεκινούν από μόλις €19,99 (περιλαμβανομένων όλων των υποχρεωτικών τελών και μιας χειραποσκευής).
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την έναρξη του δρομολογίου από Πάφο προς Γερεβάν, η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη να προσφέρει στους πελάτες της ένα ακόμη αποκλειστικό δρομολόγιο, που εκτελείται μόνο από τη Wizz Air.
Η Olivia Harangozo, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε μια ακόμη άμεση σύνδεση από την Κύπρο με την έναρξη των πτήσεων από τη Λάρνακα προς την Τιμισοάρα. Το νέο αυτό δρομολόγιο υπογραμμίζει τη συνεχή ανάπτυξή μας και την επένδυσή μας στην κυπριακή αγορά. Η Τιμισοάρα είναι μια μοναδική και όμορφη πόλη και είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στους Κύπριους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ιστορικές της πλατείες, τους χαρακτηριστικούς καθεδρικούς ναούς και τη μοναδική αρχιτεκτονική της σε προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Customer First-Compass”, η Wizz Air επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του ταξιδιού, λειτουργώντας έναν από τους πιο νέους, ασφαλείς και αποδοτικούς στόλους στον κλάδο.»
Με τη νέα αυτή επέκταση, η Wizz Air συνεχίζει να προσφέρει ασυναγώνιστες ταξιδιωτικές επιλογές από και προς την Κύπρο, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την ανακάλυψη νέων προορισμών.
Photo credits: Timisoara Union Square I Photo © Silviu Nastase
Σχετικά
«Ανάσα» από τα 40αρια με πτώση θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτές είναι οι πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου για το 2026
Πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητα στις πιο βιώσιμες πόλεις του πλανήτη μας μέσα από τα μάτια και τα αυτιά των ίδιων τους των κατοίκων
Σταματούν και σήμερα το delivery και οι υπαίθριες εργασίες λόγω καύσωνα
Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Καμίνι η Κύπρος με τον υδράργυρο στους 44°C -Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Σε ισχύ τίθεται σήμερα πορτοκαλί προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογία από τις 12:00μμ μέχρι τις 17:00μμ το απόγευμα.
Πού να ταξιδέψετε τον Αύγουστο – Οι 6 επιλογές του National Geographic
Έξι ταξιδιωτικές εμπειρίες για τον Αύγουστο για παραλίες, σέρφινγκ, σκι και μοναδικά υπαίθρια φεστιβάλ προτείνει το National Geographic
Μουσική, διαχρονικός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις συναντήθηκαν στο Minthis Music Festival 2026
Ένα φεστιβάλ, πέντε ξεχωριστές βραδιές, δύο brands με κοινές αξίες, πολλές αξέχαστες εμπειρίες
Το ελληνικό νησί που εξυμνεί το Lonely Planet
«Φυσική ομορφιά και πολιτισμός, χωρίς υπερτουρισμό»
Σταματά το delivery λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες και τι επιτρέπεται
Υποχρεωτική παύση του delivery με δίκυκλα, ποδήλατα και πατίνια ισχύει σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00 σε όλη την Κύπρο
Πέθανε η Μαίρη Λίντα σε ηλικία 91 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαίρη Λίντα έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών και την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σπύρος Σίγουρος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram
Μάθαμε τι θα συμβεί στον υπέροχο Καλοπαναγιώτη τα φετινά Χριστούγεννα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλαοπαναγιώτη επιστρέφει και φέτος