Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

40 νέες γεύσεις στο Akakiko Λευκωσίας!

Νέες γεύσεις και πλούσια δώρα για τα 10χρονα των εστιατορίων Akakiko στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2014

Το αγαπημένο Ιαπωνικό εστιατόριο Akakiko συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και το γιορτάζει μ’ ένα ολοκαίνουργιο μενού αλλά και προσφέροντας πλούσια δώρα στους πελάτες του.

 

Το μενού στο Akakiko Λευκωσίας έχει εμπλουτιστεί με πάνω από 40 νέες γεύσεις για γαστρονομικά ταξίδια με άρωμα Ιαπωνίας, πάντοτε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές! Ολόφρεσκες και καινούργιες προτάσεις maki που γαργαλούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ποιοτικά και ανανεωμένα sushi, sashimi και temaki που θα καταπλήξουν, δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα και νέες γεύσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα καθώς και μια νέα γκάμα από θεσπέσια ζεστά πιάτα που περιλαμβάνουν κάθε είδους ψαρικών, θαλασσινών, κρεατικών και τραγανών λαχανικών που ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε προτίμηση! Τα σαράντα νέα πιάτα προστίθενται στις ήδη λατρεμένες και πολυαγαπημένες γεύσεις της δημοφιλούς αλυσίδας που οι Κύπριοι αγκάλιασαν εδώ και χρόνια και θα είναι διαθέσιμα και στο Akakiko Λεμεσού περί το τέλος Αυγούστου.

 

Μέλος της διεθνούς αλυσίδας Ιαπωνικών εστιατορίων Akakiko τα οποία λειτουργούν εδώ και δεκαετίες με μεγάλη επιτυχία στην Αυστρία, τα ομώνυμα εστιατόρια της Κύπρου βρίσκονται πλάι στο Hilton Park στη Λευκωσία, στο πλήρως ανακαινισμένο The Royal Apollonia στη Λεμεσό αλλά και στην Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα όπου η εταιρεία έχει ανοίξει το πρώτο της Grab & Go.

 

Συμπληρώνοντας φέτος δέκα χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Κύπρο, τα εστιατόρια Akakiko προσφέρουν πλούσια δώρα στο κυπριακό κοινό με αποκορύφωμα τρία ταξιδιωτικά πακέτα για τρία τυχερά ζευγάρια στη Βιέννη της Αυστρίας. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή αλλά και απεριόριστα γεύματα στα εστιατόρια Akakiko στην Αυστριακή πρωτεύουσα κατά την εκεί διαμονή των έξι νικητών.  Όσοι λοιπόν επισκεφθούν τα εστιατόρια Akakiko από 8 Ιουλίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2014, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2015. Απολαύστε λοιπόν τις θεσπέσιες Akakiko γεύσεις που σας ταξιδεύουν στον υπέροχο γευστικό κόσμο της Ασίας αλλά και στην αυτοκρατορική Βιέννη!

 

Τα εστιατόρια Akakiko είναι ανοικτά καθημερινά για μεσημεριανό και για δείπνο από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 24:00 το βράδυ. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 77778022. Για online παραγγελίες στο www.akakiko.com.cy ή στο application του smart phone σας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close