Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2025
Αυτόν τον Οκτώβριο, η Λεμεσός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια μοναδική γιορτή που συνδυάζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα του Oktoberfest με τη δημιουργική ενέργεια της πιο ζωντανής κοινότητας makers & designers στην Κύπρο.
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 23:00, το Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο χώρο γεμάτο γεύσεις, ήχους και εμπειρίες, στο πλαίσιο του Cyberness: Oktoberfest Edition — και το καλύτερο; Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Μέσα σε μία ατμόσφαιρα φθινοπωρινής ζεστασιάς, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν περισσότερους από 150 ντόπιους δημιουργούς και σχεδιαστές, θα γνωρίσουν ξεχωριστές δημιουργίες και θα στηρίξουν τη δυναμική καλλιτεχνική σκηνή του νησιού. Η μουσική δεν θα λείψει, με DJ sets και live μπάντες να δίνουν τον ρυθμό για αγορές, χαλάρωση αλλά και χορό.
Και φυσικά, Oktoberfest χωρίς καλό φαγητό και ποτό δεν γίνεται! Στο φεστιβάλ θα βρείτε από λαχταριστά bratwurst και ζουμερά λουκάνικα μέχρι street food, γλυκά και craft bars με εποχιακά ποτά — όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσετε τη γεύση του φθινοπώρου. Για όσους αγαπούν τις τέχνες και είναι δημιουργικοί, μια σειρά από εργαστήρια και δραστηριότητες θα δώσουν μια διαδραστική διάσταση στην εμπειρία.
Η εκδήλωση είναι ιδανική και για οικογένειες, αφού στον -ομολογουμένως τεράστιο- χώρο επί της οδού Φραγκλίνου Ρούσβλετ στήνεται ένα ειδικά διαμορφωμένο kids’ zone και υπαίθρια παιχνίδια, που υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση για τα παιδιά, ενώ η pet-friendly φιλοσοφία του φεστιβάλ σημαίνει ότι ακόμα και οι τετράποδοι φίλοι σας είναι καλοδεχούμενοι.
Ελάτε λοιπόν πεινασμένοι, περίεργοι και έτοιμοι να σηκώσετε τα ποτήρια σας ψηλά. Το Cyberness: Oktoberfest Edition σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη φθινοπωρινή μαγεία, στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα του Kolla.
📍 Kolla, Λεμεσός
📅 Κυριακή 5 Οκτωβρίου | 16:00–23:00
🎟 Ελεύθερη Είσοδος | Pet-Friendly
Σχετικά
Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Ψηφιακή τέχνη, σινεμά, θέατρο, σύγχρονος χορός, λογοτεχνία και μουσική εγκαινιάζουν τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Λεμεσό.
Μια οικογενειακή γιορτή για όλες τις ηλικίες, στο χωριό Άλωνα
Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς, εις μνήμη Αλκίνοου Αρτεμίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άλωνας
Καλοκαίρι στον Μονιάτη: Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Tόμπολες, παραδοσιακή μουσική βραδιά με τον Στέφανο Πελεκανή, ποδοσφαιρικό αγώνα, θέατρο, stand-up comedy τζιαι θέατρο σκιών
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις για να γεμίσεις όμορφα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου
Θέατρο, συναυλίες, μπαλέτο, κωμωδία και καλοκαιρινές βραδιές μάς βγάζουν έξω από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου
Ο Πάνω Πλάτρες γεμίζουν μουσική, θέατρο και δράσεις για παιδιά τον Αύγουστο
Δωρεάν καλοκαιρινές εκδηλώσεις, εργαστήρια λεβάντας, μουσικές βραδιές και παιχνίδια μάς δίνουν αφορμή για εξόρμηση στο ορεινό χωριό
Οφτό, μουσική και διασκέδαση στην αυλή της Παναγιώτισσας
Η αυλή της Παναγιώτισσας ετοιμάζεται να γεμίσει ξανά με μουσική, χορό και χαμόγελα!
Η Σάσα Μπάστα ανεβαίνει στη Λεμύθου για μια μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Μαζί της ο Γιώργος Βανής, η Γιώτα Χρίστου και ο Άκης Πολυχρονόπουλος
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο και γεύσεις μάς ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Κύπρο
O Αγρός έφτιαξε (πλούσιο) πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός
Γεμάτα χαμόγελα και επιτυχία τα Lidl Better Living Days στη Λεμεσό – Επόμενη στάση το Παραλίμνι
Μετά τα δύο επιτυχημένα διήμερα στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως και Lidl Ύψωνα, το καλοκαιρινό roadshow ευεξίας της Lidl Κύπρου συνεχίζει το ταξίδι του στις 24 και 25 Ιουλίου.
Motion Comedy: Οι τελευταίες παραστάσεις της περιοδείας σε όλη την Κύπρο
Κωνσταντίνος Ψιλλίδης, Ζαχαρίας Ζαννέττου, Παύλος Παυλίδης και Χαμπής ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή σε πέντε παραστάσεις γεμάτες γέλιο
Το «ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ» επιστρέφει και ανοίγει τους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Η γειτονιά δίνει ραντεβού την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου για μια ξεχωριστή δράση που σχεδιάζεται από τους ίδιους τους κατοίκους της