Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2025
Η φετινή τηλεοπτική χρονιά στο ΣΙΓΜΑ έχει στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη του τηλεθεατή. Με ένα πρόγραμμα που ξεκινά δυνατά από το πρωί και φτάνει μέχρι αργά το βράδυ, η οθόνη γεμίζει με σειρές γεμάτες συναίσθημα και χιούμορ, εκπομπές που φωτίζουν την κοινωνία και την καθημερινότητα, τηλεπαιχνίδια που ξεσηκώνουν, αλλά και ενημέρωση που παραμένει σημείο αναφοράς. Με νέα πρόσωπα, πολυαναμενόμενες αφίξεις και δυνατές επιστροφές, το ΣΙΓΜΑ κάνει φέτος ένα ολοκληρωμένο restart.
Σειρές που δίνουν πλοκή και συναίσθημα

Η «Μαμά στα Κρυφά», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:50, αφηγείται την τρυφερή αλλά και γεμάτη ανατροπές ιστορία μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, ενώ προσπαθεί να σταθεί επαγγελματικά κρύβοντας μυστικά που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη ζωή της.

Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή στις 18:50 προβάλλεται το «Σε Ξένα Χέρια», μια σειρά που συνδυάζει μυστήριο, δράση και χιούμορ. Ένα μωρό που βρίσκεται σε λάθος χέρια γίνεται η αφορμή για απρόβλεπτες εξελίξεις και μια καταιγιστική πλοκή με αγαπημένους ηθοποιούς.

Σύντομα, έρχεται και το «Καλά θα πάει κι αυτό», η νέα σειρά του Δημήτρη Αποστόλου. Μια κωμωδία που υπόσχεται γέλιο, έντονες καταστάσεις και χαρακτήρες που θα μείνουν αξέχαστοι, εμπλουτίζοντας τη μυθοπλασία του σταθμού.

Εκπομπές με υπογραφή και χαρακτήρα
Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει με την απογευματινή της εκπομπή Power Talk, εστιάζοντας σε κοινωνικά ζητήματα, αποκαλύψεις και ανθρώπινες ιστορίες, με τη δική της ξεχωριστή ματιά καθημερινά στις 13.35.

Ο Γιώργος Τσουρός υπογράφει τη δική του εκπομπή με έντονο lifestyle αποτύπωμα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις καθημερινά στις 15.20. Τα Σαββατοκύριακα, το Weekend Live γεμίζει την οθόνη με καλεσμένους, μουσική και θεματολογία που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και στην επικαιρότητα.

Μια ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχει και το «Τότε vs Τώρα», που συγκρίνει με χιούμορ και νοσταλγία την παλιά με τη σημερινή εποχή, φέρνοντας στην επιφάνεια εικόνες, στιγμές και συνήθειες που όλοι θυμόμαστε και όλοι ζούμε διαφορετικά σήμερα.

Τηλεπαιχνίδια και μουσικά shows
Στη βραδινή ζώνη, το The Wall με τον Χρήστο Φερεντίνο προσφέρει ένα παιχνίδι αγωνίας και ανατροπών, όπου η στρατηγική, η γνώση αλλά και η τύχη κρίνουν την πορεία των παικτών μπροστά στον εντυπωσιακό τοίχο.

Το The Voice έρχεται για να αναδείξει νέες φωνές και ταλέντα, με τη σφραγίδα ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά shows παγκοσμίως. Με τις δυνατές ερμηνείες και τις συγκινήσεις που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς της σεζόν.

Από τις γεύσεις στις ανθρώπινες ιστορίες
Η Χρύσω Λέφου επιστρέφει καθημερινά στις 17:50 με τα «Χρυσωμαγειρέματα», φέρνοντας στις οθόνες γεύσεις και αρώματα της κυπριακής παράδοσης.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «Ήρθε κι Έδεσε» σκορπά χιούμορ και χαλαρή διάθεση με παρέα που σχολιάζει και διασκεδάζει.

Κάθε Κυριακή στις 18:50, το «24 Ώρες Μαζί» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες συναίσθημα, δύναμη και αλήθεια.

Δράση και αγωνιστικό πνεύμα
Το Exathlon επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις, θεαματικές πίστες και παίκτες που δοκιμάζονται στα όρια. Μια εκπομπή που φέρνει αθλητικό παλμό, πάθος και συγκίνηση στην οθόνη, με ένταση που καθηλώνει. Καθημερινά στις 21.15.
Η ενημέρωση στο επίκεντρο
Το ΣΙΓΜΑ παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Το «Πρωτοσέλιδο» στις 06:40 ανοίγει κάθε μέρα με τις ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζει ο τηλεθεατής. Στη μεσημβρινή ζώνη, το «Μεσημέρι και Κάτι» δίνει κοινωνικό παλμό με πιο ανάλαφρη προσέγγιση. Το βράδυ, οι «Τομές στα Γεγονότα» στις 19:50 προσφέρουν ανάλυση και αποκαλύψεις γύρω από τα σημαντικά ζητήματα, ενώ το «Χωρίς Περιστροφές» φιλοξενεί καθαρές τοποθετήσεις και συζητήσεις γύρω από την πολιτική και την κοινωνία.
Ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα
Με σειρές που αγγίζουν το συναίσθημα, με εκπομπές που ερευνούν και φωτίζουν, με τηλεπαιχνίδια και shows που ψυχαγωγούν και συγκινούν, αλλά και με ενημέρωση που παραμένει αξιόπιστη, το ΣΙΓΜΑ παρουσιάζει μια σεζόν ολοκληρωμένη. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό παζλ που απευθύνεται σε όλους, καλύπτοντας κάθε στιγμή της ημέρας με ιστορίες, δράση, γέλιο, γεύσεις και αλήθειες.
Σχετικά
Τι είναι ο «αργός τουρισμός» που είναι τάση: Ένα ελληνικό νησί στους 5 καταλληλότερους προορισμούς
Η λίστα προέκυψε έπειτα από έρευνα εξειδικευμένου γερμανικού ταξιδιωτικού blog
Wizz Air: Καλοκαιρινές πτήσεις προς 4 ελληνικά νησιά από Λονδίνο
Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πλέον απευθείας πτήσεις προς Μύκονο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Χανιά
Αυτά είναι τα εορταστικά πακέτα των ξενοδοχείων στην Κύπρο
Από ορεινούς προορισμούς μέχρι παραθαλάσσια θέρετρα, προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής
Το HBO αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την 3η σεζόν του «House of the Dragon»
Τα πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου έρχονται τον Ιούνιο του 2026
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες
Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα ως τις 4 το απόγευμα.
Πέντε χειμωνιάτικα ταξίδια σε μικρές και όμορφες πόλεις της Ευρώπης
Κάστρα, κανάλια, παγωμένες λίμνες και πλακόστρωτα δρομάκια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τη γοητεία του χειμώνα.
City of Dreams Mediterranean: Ο Απόλυτος Εορταστικός Προορισμός
Το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης μεταμορφώνεται στον πιο θεαματικό εορταστικό προορισμό στο νησί
Αναβαθμίζεται σε πορτοκαλί η προειδοποίηση - Έρχονται χιόνια στο Τρόοδος
Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν ήδη ευνοήσει τα φράγματα, με εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών.
Η Λευκωσία υποδέχθηκε το πολυαναμενόμενο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Η πιο σημαντική ξενοδοχειακή άφιξη της χρονιάς είναι πλέον γεγονός, αφού το The Landmark Nicosia, Autograph Collection, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πρωτεύουσας
Περπατώντας ξανά έναν θρύλο: Η πρώτη μας εμπειρία στο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Από το παλιό Hilton Cyprus στη σύγχρονη του λαμπερή αναγέννηση, μια βιωματική περιήγηση γεμάτη ιστορία, αισθήσεις και νέα ξεκίνηματα
Λάρνακα ή Λεμεσός θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2030
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2025, στις 12:30 μ.μ. στο Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο για ταξίδια
Τους πιο ασφαλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για το δεύτερο εξάμηνο του 2025 παρουσιάζει ο Δείκτης Ασφάλειας της HelloSafe