Things to Do , Εκδηλώσεις

Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου στη Λόφου

Το φεστιβάλ αρχίζει φέτος στις 13 και διαρκεί ως τις 16 Αυγούστου, με ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2014

Το καθιερωμένο ετήσιο τετραήμερο φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου διοργανώνει και φέτος ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 13 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014 και θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ
Το φετινό φεστιβάλ προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, που μπορούν να ικανοποιήσουν τον κάθε επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί βραδιά ροκ και έντεχνου τραγουδιού με το γνωστό μουσικό σχήμα "Στο Πέραμα". Προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης των πρωτεύσαντων φοιτητών της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή.

Στις 13 Αυγούστου την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο έντιμος Υφυπουργός παρά τω προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

Η βραδιά της 14ης Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στη ΣΠΕ Ύψωνα – Λόφου, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη προσφορά της στο Σύνδεσμο Αποδήμων Λόφου και στην κοινότητα γενικότερα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν το stand-up comedy show "Χαλάλι μας το χάλι μας" με τις Έλενα Ευσταθίου και Ζώη Κυπριανού, καθώς και διαγωνισμό τόμπολας.

 

Την Παρασκευή 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη από τους γνωστούς Κύπριους τραγουδιστές Κούλλη Θεοδώρου και Μαρία Θεοδότου. 

 

Οι εκδηλώσει θα κορυφωθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 με μεγάλη συναυλία της γνωστής Ελλαδίτισσας καλλιτέχνιδας Μελίνας Ασλανίδου και την πολυμελή ορχήστρα της, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και γλέντι! Θα ακολουθήσει after party με τον DJ Stefano!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close