Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Εθελοντές Βeach Volleyball U21 World Championship

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στην Κύπρο φέτος, το Βeach Volley U21 World Championship, στηρίζεται στη θέληση, στο πάθος αλλά και στον επαγγελματισμό των 300+ εθελοντών!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2014

H κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων του Βeach Volleyball U21 World Championship, το οποίο θα διεξαχθεί στην παραλία των Φοινικούδων απο 23 μέχρι και 27 του μήνα και διοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την ΚΟΠΕ,  είναι αναμφίβολα οι 300 περίπου εθελοντές που θα στηρίξουν την διοργάνωση . Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι θα βρίσκονται δίπλα από τους αθλητές , τους επισκέπτες , τους θεατές κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στο νησί μας.

 

Η επιτυχία των αγώνων είναι δεδομένη και ανήκει στους εθελοντές,  όπου το κίνημα του εθελοντισμού στην Λάρνακα είναι έντονα διαδεδομένο τα δύο τελευταία χρόνια. Οι εθελοντές με την συμμετοχή τους αποδεικνύουν πως ο καθένας μπορεί να βοηθήσει στην επιτυχία του Βeach Volley U21 World Championship ακόμη και αν δεν είναι αθλητής η μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά.

 

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στην Κύπρο φέτος το Βeach Volley U21 World Championship στηρίζεται στην θέληση, στο πάθος αλλά και στον επαγγελματισμό που δείχνει ο κάθε εθελοντής. Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού θα ξεκινήσει με την τελετή έναρξης και θα ολοκληρωθεί με τους 2 μεγάλους τελικούς αλλά και την τελετή λήξης την οποία θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

300 εθελοντές έχουν εκπαιδευθεί άρτια και είναι όλοι έτοιμοι για να παράσχουν την οποιαδήποτε βοήθεια σε οποιονδήποτε την χρειασθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα το επαναλάβουμε πως χωρίς τη συμμετοχή των εθελοντών η διοργάνωση ίσως να ήταν και αδύνατη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close