Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Tα βρώμικα... του SeXyLaki

Το κινητό εστιατόριο (μάλιστα κινητό!) που στάθμευσε στο πολύ δημοφιλές Μακένζι της Λάρνακας, σε στήνει στην ουρά για ένα βρόμικο SeXyLaki!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2014

Θα αναρωτιέσαι πώς γεννήθηκε μια τέτοια ιδέα και μάλιστα τώρα, καταμεσής του Αυγούστου! Και πώς τους ήρθε να το τοποθετήσουν στην πολυσύχναστη για clubbing παραλία Μακένζι στη Λάρνακα;

 

Οι ίδιοι πάντως οι εμπνευστές της ιδέας αποκαλύπτουν, με απλά λόγια... "Η Ιδέα του βρόμικου φαγητού είναι διαδεδομένη παγκοσμίως απλά εμείς την πήραμε, την περιεργαστήκαμε, και ιδού το αποτέλεσμα. 'Tα βρώμικα... του SeXyLaki'. Είναι γεγονός πως μετά τη διασκέδαση το στομάχι διαμαρτύρεται και ζητά κάτι... Ζητά κάτι γρήγορο, απλό, εύγευστο και σε προσιτή τιμή... Έτσι και εμείς, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε όλα τα πιο πάνω, με τη διαφορά ότι προσφέρουμε επιπλέον την καθαριότητα που δεν την προσφέρουν οι υπόλοιποι στην πιάτσα! Έσεις διασκεδάστε και το στομάχι σας εμπιστευτείτε το σε μας... στον SeXyLaki".

 

Σε κάλυψαν ε; Και να είσαι σίγουρος ότι αν το δοκιμάσεις, θα σε καλύψουν ακόμη περισσότερο και θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρον! Το SeXyLaki χρησιμοποιεί αρίστης ποιότητας κρέας, το οποίο μαρινάρει τουλάχιστον για 24 ώρες για να μαλακώσει, πάντοτε σε μυστική συνταγή! Έπειτα το περνούν SeXyLakia και το πηγαίνουν κατευθείαν στο κινητό.... εστιατόριο. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με την πίτα! Κυπριακή μεν, με μαγικό άγγιγμα από το crue του SeXyLaki δε.

 

Το λιγουρεύεσαι ήδη ε; Στήσου κι εσύ έξω από το κινητό εστιατόριο τους, και με €5 κάνε δική σου μια νοστιμότατη πίτα SeXyLaki! Έχε μάλιστα υπόψη ότι κάνουν ειδικες τιμές για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις!

 

Ώρες λειτουργίας 22.00-06.00. Πληροφορίες 99267467, info@tavromika.com.cy & www.tavromika.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close