Guide , Η Κύπρος σε Εικόνες & Video

Παραλία με χρυσή αμμουδιά στη Λεμεσό;

Η παραλία με τη χρυσή αμμουδιά που δημιουργήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της, θα έχει δημόσιο χαρακτήρα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2014

Μπορεί η Λεμεσός να είναι μια μεγάλη παραλία, αφού η ακτογραμμή της εκτείνεται από την Ακτή του Κυβερνήτη μέχρι και το Πισσούρι, αλλά δεν φημιζεται για τη χρυσή της αμμουδιά. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Τη φήμη αυτή πρόκειται να αποκτήσει σύντομα λοιπόν και η Λεμεσός.

 

Και όμως. Άμα χρειαστεί, εκτός από νήματα, το χρήμα μπορεί να κινήσει ακόμα και την άμμο, εξ ου και η παραλία με τη χρυσή αμμουδιά που δημιουργήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού, βρίσκεται ήδη στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της.

 

Σύμφωνα με το lemesos-blog, στην παραλία τοποθετήθηκε στρώση μαύρης άμμου, όπως αυτή που υπάρχει κατά μήκος όλης της νότιας ακτής της Κύπρου και στη συνέχεια τοποθετήθηκε από πάνω χρυσή άμμος από λατομείο. Επίσης, μπροστά από την παραλία καθαρίστηκε ο βυθός.

 

Η χρυσή αμμουδιά βρίσκεται στο δυτικό άκρο της μαρίνας και κατά μήκος των υπό ανέγερση "Peninsula Villas".

 

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η καινούργια παραλία θα έχει δημόσιο χαρακτήρα, η πρόσβαση σε αυτή θα είναι ελεύθερη και δίπλα της κατασκευάζεται αναψυκτήριο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close