Δημοσιεύτηκε στις Dec. 6, 2018, 12:30 p.m.

Radisson Blu: Ζήσε τη μαγεία των γιορτών στη Λάρνακα

Η νέα και εντυπωσιακή άφιξη του Radisson Blu Hotel, που έχει ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία του στη Λάρνακα ως το πρώτο business hotel της Κύπρου, σου δίνει την καλύτερη επιλογή για να περάσεις τις φετινές γιορτές με λάμψη αστέρων. Σ’ ένα περιβάλλον με σύγχρονη αισθητική και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, μας υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με πλούσια εδέσματα, ειδικά διαμορφωμένα μενού, DJs και ζωντανή μουσική με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα αναλάβει τη διασκέδασή μας στο New Year's Eve Gala Dinner. Όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα του μοναδικού Radisson Blu στη Λάρνακα. Τις φετινές γιορτές, λοιπόν, χάρισε σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από τις ξεχωριστές προτάσεις και τα εορταστικά πακέτα του που τα συνδυάζουν όλα.

Γιορτές στην καρδιά της πόλης

01 /4

Γιορτές στην καρδιά της πόλης

Η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, θα δοθεί με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που στήθηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, στον 5ο όροφο, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικες παιδικές χορωδίες και γιορτινά κοκτέιλ στο SkyBar, στο ψηλότερο σημείο της πόλης, θα πλαισιώνουν τη γιορτή.

Στις 19 και 20 του μήνα απόλαυσε απογευματινό τσάι στο Blu Lounge στον 5ο όροφο (16.00-19.00), συνοδευμένο από γιορτινά εδέσματα. Πέρα από τα Christmas Baking Class, στις 22 Δεκεμβρίου, όπου οι chef και η ομάδα τους θα παραδίδουν μαθήματα ζαχαροπλαστικής και θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά τους, φτιάχνοντας λαχταριστά cookies, στο εορταστικό καλεντάρι θα βρεις και θα ξεχωρίσεις και το Pre Christmas Party που θα δοθεί την επομένη (23 Δεκεμβρίου, 21.00) στο SkyBar, στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου, με τις μουσικές των Djs να δίνουν το ρυθμό και τα εύγευστα κοκτέιλ να φτιάχνουν τη διάθεση! 

Από την άλλη, εάν βρεθείς στο ξενοδοχείο στις 24, 25 και 26 ακολούθησε τις μουσικές του σαξοφωνίστα, που θα παίζει live jazz & blues, και ταξίδεψε μαζί τους, ενώ στις 22, 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου, προγραμματίζονται Dj nights.

Σημείωσε επίσης την εμφάνιση του Παπιγιόν Band, της δημοφιλούς, εκρηκτικής κυπριακής μπάντας, στο πλαίσιο του Christmas Eve Gala Dinner, το οποίο θα συνοδεύει εορταστικό μενού. Δεν θα φύγεις ωστόσο, γιατί θα ακολουθήσει και πάρτι, στο SkyBar.

Το εορταστικό Brunch (στις 25 και 26 Δεκεμβρίου), το Gala Dinner την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να δίνει το ρυθμό, το πάρτι για την υποδοχή του Νέου Χρόνου και το πρωινό καθώς και το brunch της νέας χρονιάς, είναι οι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις για κανένα λόγο. 

Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://events.lifeisblu.com/

01 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

02 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

Το Radisson Blu έχει ετοιμάσει ειδικά γιορτινά πακέτα διαμονής, προσφέροντας ποιοτική φιλοξενία σε πολύ προσιτές τιμές, για όλους όσοι επιθυμούν να περάσουν αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο. 

Μπορείς να επιλέξεις μάλιστα ανάμεσα σε διαμονή για ένα βράδυ ή και για 7 βράδια. Eξάλλου, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που θα σε χαλαρώσει και θα σε ξεκουράσει, ενώ ταυτόχρονα θα σε διασκεδάσει με τα διάφορα happenings που ετοιμάζει. 

Το πακέτο διαμονής για ένα βράδυ περιλαμβάνει: αναβάθμιση σε premium sea view δωμάτιο, γιορτινό πρωινό μπουφέ, δείπνο την Παραμονή Χριστουγέννων, παρέα με τους Παπιγιόν Band, και πάρτι στο SkyBar, με μαγευτική θέα ή δείπνο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ακολούθως ξεφάντωμα στο πάρτι που θα στηθεί στο SkyBar, με φόντο τα φώτα της πόλης και τα πυροτεχνήματα!

Το πακέτο διαμονής για 7 βράδια, θα σε ανταμείψει με μία πληθώρα επιλογών: από γιορτινό πρωινό, μέχρι απογευματινό τσάι, δώρα για τα παιδιά και πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις. 

Δες αναλυτικά τα πακέτα και τις τιμές, στο radissonblu.com/hotel-larnaca

02 /4

QBLU: Blu Christmas Season

03 /4

QBLU: Blu Christmas Season

Το Q Blu Plaza είναι το ολοκαίνουριο, πολυτελές κτιριακό συγκρότημα της Λάρνακας, το οποίο αποτελεί ήδη μέρος της καθημερινότητας, αλλά και της νυκτερινής ζωής των ανθρώπων της πόλης.

Αποτελεί συνέχεια των εγκαταστάσεων του νέου, εντυπωσιακού ξενοδοχείου Radisson Blu, και κινεί το ενδιαφέρον τόσο των λάτρεων της γαστρονομίας όσο και των καταναλωτών.

Εδώ λοιπόν θα περάσεις φέτος τις πιο λαμπερές γιορτές. Δες αναλυτικά το πρόγραμμα που ετοίμασαν πιο κάτω, και περιλαμβάνει μουσική, χορό, διασκέδαση και εκπλήξεις και ετοιμάσου να ζήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πέρα από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο QBlu Plaza, τα εστιατόριά του, τις γιορτές ετοιμάζονται να υποδεχθούν και τα πολυτελή εστιατόρια του QBlu Plaza. Τόσο στο άνετο, με grill fusiοn κουζίνα Marbre όσο και στο εστιατόριο Ma, όπου η ιαπωνική μαεστρία αναμειγνύεται με την περουβιανή τεχνική, έχουν διαμορφωθεί ειδικά σετ μενού, για να σου χαρίσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. 

Δες όλο το γιορτινό πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από τις 8 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου, στο https://bit.ly/2QxtfMQ

03 /4

QBLU: Blu Christmas Season

03 /4

Ξενοδοχείο - Κόσμημα

04 /4

Ξενοδοχείο - Κόσμημα

Τοποθετημένο στον κεντρικό οδικό κόμβο της Λάρνακας, δίπλα στο λιμάνι και σε απόσταση 10 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, το Radisson Blu Hotel προσφέρει διαμονή με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτει 106 μοναδικής αισθητικής, ευρύχωρα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, με θέα τη θάλασσα και πανοραμικά τη Λάρνακα. Στη βασική τους κατηγορία, είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος στην Κύπρο με 56 τ.μ. 

Ανάμεσα στις παροχές περιλαμβάνονται γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, ολοήμερο εστιατόριο, lounge bar και gin bar στον 16o όροφο, το υψηλότερο σημείο της πόλης, με θέα το θαλάσσιο ορίζοντα.

Επιπρόσθετα, προσφέρει πολλαπλές επιλογές επαγγελματικών συναντήσεων εξοπλισμένες με τελευταίας λέξης τεχνολογία και συνεδριακό χώρο, στην κορυφή του ξενοδοχείου, πανοραμικά κοιτώντας το λιμάνι της Λάρνακας, επιλογές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 450 άτομα συνολικά.

Σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών, το Radisson Blu Hotel προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που μετατρέπει εύκολα ένα επαγγελματικό ταξίδι σε μια  άνετη και ευχάριστη ξενοδοχειακή  εμπειρία.

Το Radisson Blu Hotel είναι μέλος του κολοσσού Radisson Hotel Group, μια από τις γνωστότερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους με 1.400 ξενοδοχειακές μονάδες. 

Με ιδιοκτήτρια την Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επένδυσης και ανάπτυξης γης στην Κύπρο, και υπεύθυνη για τη διαχείριση την ηγέτιδα εταιρεία στο hotel management and operations, Sunnyseeker Hotels, το Radisson Blu Hotel αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που αναπτύχθηκαν στη Λάρνακα με στόχο τον επιχειρηματικό και συνεδριακό τουρισμό.

Η κατασκευή του Radisson Blu Hotel εντάσσεται στο πλαίσιο του μεγάλου αναπτυξιακού masterplan της Λάρνακας και αποτελεί κόσμημα για την πόλη του Ζήνωνα. 

04 /4

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close