Things to Do , Top Stories

Η Γερμασόγεια ζωντανεύει ξανά

H πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Λεμεσού στα 90s αποκτά ξανά ζωή, χάρη στις δράσεις που προωθεί ομάδα πολιτών που κατοικεί στα όρια του ομώνυμου Δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015

Το ζωντάνεμα της παραλιακής Γερμασόγειας, με νέο κύκλο αναπτυξιακών έργων, επαναφορά του τουρισμού και μπόλικες θέσεις εργασίας προωθεί ομάδα πολιτών που κατοικεί στα όρια του ομώνυμου Δήμου.

 

Στις δεκαετίες του 80 και του 90 ήταν η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Λεμεσού, με ξέφρενη νυχτερινή ζωή και προσέλκυση χιλιάδων τουριστών. Πλέον η περιοχή σε τίποτα δεν θυμίζει την τότε κοσμοσυρροή. Η τουριστική κίνηση είναι ισχνή και τα περισσότερα νυχτερινά και άλλα μαγαζιά είτε έχουν κλείσει ή φυτοζωούν.

 

Η "Κίνηση Τουριστικής Ανάπτυξης Γερμασόγειας" [Κ.Ι.Τ.Α] είναι μια ομάδα από ντόπιους κατοίκους που νοσταλγεί τα περασμένα μεγαλεία και αποφάσισε πως θέλει να δώσει ένα τέλος στο σημερινό μαρασμό και παρακμή.

Στην ιστοσελίδα τους, οι πολίτες εξαπολύουν μύδρους εναντίον των τοπικών Αρχών για τη σημερινή κατάντια και δηλώνουν υπέρ της "οποιασδήποτε επιχειρηματικής δραστηριότητας και εναντίον κολλημάτων του παρελθόντος".

"Θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις και επεμβάσεις για να πείσουμε τους άρχοντες που έχουν τις σκυτάλες της εξουσίας να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να λάβουμε όλοι μαζί δράση".

Η ομάδα μας, προσθέτουν, αποτελείται από επιχειρηματίες, δημότες και φίλους του τόπου που "θέλουν να δώσουν πνοή σε νέες και εφαρμόσιμες ιδέες για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα" για να συμπληρώσουν πως "θα είμαστε δίπλα από τον δημότη, θα καταγράφουμε σκάνδαλα του σήμερα και θα αναφερόμαστε σε καταστροφικές τακτικές του παρελθόντος που επηρέασαν και επηρεάζουν τον Δήμο μας αρνητικά".

Για την ιστοσελίδα της Κίνησης πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close