Εστιατόρια , Cheap Eats

H Φύση προσφέρει, η Κerrygold δημιουργεί!

17 Μαρτίου, Ημέρα Αγίου Πατρίκιου, και τα προϊόντα Kerrygold γιορτάζουν τη σημαντικότερη γιορτή της χώρας προέλευσής τους.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2015

 Η γιορτή καθιερώθηκε κατά τον 17ο αιώνα, για να τιμήσει τον Άγιο προστάτη της Ιρλανδίας Άγιο Πατρίκιο, αλλά και την άφιξη του χριστιανισμού στη χώρα.

Η μάρκα Kerrygold υπάρχει από το 1962 και έχει τις ρίζες της στην αγροτική Ιρλανδία και συγκεκριμένα στη γεωργία, στη φυσικότητα, στην αρετή και πάνω από όλα την ποιότητα του γάλακτος που μόνο η Ιρλανδία θα μπορούσε να παράγει. Πριν ακόμα το Kerrygold πάρει το όνομά του, ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο: η μάρκα έπρεπε να αντικατοπτρίζει τη μοναδική χώρα που το παράγει, την Ιρλανδία. Το εύκρατο κλίμα της Ιρλανδίας δίνει μια από τις πλέον μακρόχρονες εποχές ανάπτυξης του γρασιδιού στον κόσμο όπου οι αγελάδες βόσκουν έξω στα λιβάδια για περισσότερο από 10 μήνες το χρόνο. Γνωστή για τα πράσινα λιβάδια με τις μικρές φάρμες και την εξαιρετική ποιότητα χορταριού, η Ιρλανδία εξασφαλίζει, αδιάλειπτα, ιδιαίτερα νόστιμα και θρεπτικά προϊόντα. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν, ότι τα γαλακτοκομικά είναι στα γονίδιά της Ιρλανδίας.

 

Το Kerrygold είναι ένα εκλεκτό ιρλανδικό βούτυρο υψηλής ποιότητας που παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Είναι ένα καθαρά φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετες χρωστικές και γευστικές ουσίες. Το μοναδικό χρυσαφένιο χρώμα του βουτύρου Kerrygold δημιουργείται φυσικά ως αποτέλεσμα της β-καροτίνης που περιέχεται στο φρέσκο χορτάρι, η οποία εκτός από το χρώμα, του δίνει και τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση του.

Σήμερα, η γκάμα προϊόντων Kerrygold στην Κύπρο περιλαμβάνει το αυθεντικό βούτυρο σε αλατισμένη και ανάλατη μορφή, το Kerrygold spreadable, Kerrygold με ελαιόλαδο και Kerrygold με σκόρδο και μπαχαρικά. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Kerrygold είναι το νέο νόστιμο μείγμα βουτύρου Kerrygold Soft που δημιουργείται από αγνό ιρλανδικό βούτυρο και έλαιο κράμβης και αλείφεται με ευκολία κατευθείαν μόλις βγει από το ψυγείο! Διατίθεται σε ανάλατο και αλατισμένο για όλες τις προτιμήσεις. Η σειρά Kerrygold συμπληρώνεται από μια ολοκληρωμένη σειρά τυριών Cheddar & Regato με πλούσια, πικάντικη γεύση. Η αξεπέραστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων της Kerrygold, τα καθιστά πάντα στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close