Εστιατόρια , Cheap Eats

Ποιος θα είναι ο επόμενος Don of Tequila;

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Don of Tequila από τη Jose Cuervo ξεκινά!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2015

Εκατοντάδες μπάρμεν από όλο τον κόσμο καλούνται να μπουν στη μάχη για τον παγκόσμιο διαγωνισμό Dons of Tequila της Jose Cuervo, την πρώτη πρόκληση του είδους, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το έπαθλο της ζωής τους. Ο νικητής θα πετάξει στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού, όπου θα θερίσει τη δική του σοδειά αγαύης στο κτήμα της Jose Cuervo, από την οποία θα φτιάξει τη δική του παρτίδα τεκίλας με το όνομά του στην ετικέτα. Ένα διαγωνισμό που η εταιρεία Φώτος Φωτιάδη Διανομείς Λτδ, παρουσίασε σε εκπροσώπους των media αλλά και σε υποψήφιους συμμετέχοντες, με ένα διαφορετικό event.

Οι αξίες ενός Don
Οι Dons της Jose Cuervo είναι οι πραγματικοί ήρωες της τεκίλας. Άνθρωποι του παρελθόντος και του παρόντος, οι οποίοι κατέχουν την τέχνη, το πάθος και τη γενναιότητα που απαιτούνται για να φτιάξουν την πιο δημοφιλή τεκίλα στον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στην ποιότητα και το πνεύμα της τεκίλας – αληθινοί δεσμοί, πραγματική φιλία και καλές εποχές – είναι αυτά που κρατούν την κληρονομιά της Jose Cuervo φρέσκια και επίκαιρη εδώ και 250 χρόνια. Ο μπάρμαν που θα πάρει τον τίτλο του επόμενου Don θα πρέπει να ενσωματώνει όλες αυτές τις αρετές για να είναι άξιος να ακολουθήσει τα βήματα μερικών από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους θρύλους της τεκίλας.

 

Η αναμέτρηση
Οι επίδοξοι Don μπορούν να αγωνιστούν γι’ αυτό το βραβείο ανεβάζοντας μια φωτογραφία του δικού τους τρόπου σερβιρίσματος τεκίλας, εμπνευσμένο από έναν από τους σημερινούς Dons, στο www.DonsOfTequila.com

Οι κορυφαίες συμμετοχές θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό τον Ιούλιο του 2015, όπου θα πρέπει να δείξουν στους κριτές ότι έχουν το πάθος, την τόλμη και τα κότσια να γίνουν Don. Πρέπει να συλλάβουν το πραγματικό πνεύμα των Dons και να επιδείξουν πραγματική γνώση της τεκίλας Jose Cuervo. Ο καλύτερος από κάθε χώρα θα πάει στο αποστακτήριο της Jose Cuervo, τη La Rojeña, στο Μεξικό, για την τελική παγκόσμια αναμέτρηση, όπου θα υποστούν την απόλυτη δοκιμασία μπροστά στους σημερινούς πραγματικούς Dons τον Σεπτέμβριο του 2015 για να αναδειχθεί ο επόμενος Don.

Η ιστοσελίδα φέρνει στο φως τις ιστορίες των σημερινών Dons και μερικές από τις πιο πετυχημένες συνταγές που δημιουργήθηκαν και επιδεικνύονται από τους κορυφαίους μπάρμεν της La Rojeña.

250 χρόνια Jose Cuervo
Οικογενειακή επιχείρηση για δέκα γενιές, η Jose Cuervo φτιάχνεται με πάνω από 250 χρόνια εμπειρίας στην καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την ανάμειξη και τη γευσιγνωσία. Η απόσταξη της Jose Cuervo γίνεται με αυστηρά πρότυπα, για να δημιουργηθεί η γεύση και ο χαρακτήρας της.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close