Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αλλαγές στα κορυφαία ξενοδοχεία της Λεμεσού

Ψηλώνουν, ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται τα πεντάστερα Le Meridien, Amathus και Four Seasons

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Lemesos blog, τα κορυφαία ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, εκμεταλλευόμενα τα ειδικά κίνητρα που έχουν δοθεί από την Πολεοδομική Αρχή για την κατασκευή ψηλών κτηιίων, ψηλώνουν, ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται.

Ο λόγος φυσικά για τα Amathus και Four Seasons hotels, τα οποία ουσιαστικά ανήκουν πλέον στον ίδιο όμιλο και για τα οποία γίνεται μελέτη για την κατασκευή μέχρι και δεκαώροφων κτηρίων για επέκταση των κλινών τους.

Κυρίως για το ξενοδοχείο Four Seasons οι σχεδιασμοί φαίνεται να είναι πιο προχωρημένοι μια και το ξενοδοχείο αναμένεται να κλείσει τον ερχόμενο Νοέμβριο για να τύχει πλήρους ανακαίνισης και πιθανότατα ταυτόχρονα θα ανεγερθεί ψηλό κτήριο στον χώρο όπου σήμερα βρίσκεται η εξωτερική καφετέρια του ξενοδοχείου.

Παράλληλα διεθνής οίκος φαίνεται να ετοιμάζει μελέτη για την ανέγερση ψηλού κτηρίου πιθανότατα στον χώρο όπου βρίσκεται το μικρό κτήριο δίπλα σο κυρίως ξενοδοχείο ΑMATHUS ενώ η ξενοδοχειακή μονάδα έτυχε μερικής ανακαίνισης και άλλων έργων τον τελευταίο χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι και το ξενοδοχείο Le Meridien παραμένει κλειστό εδώ και ένα χρόνο, και αναμένεται να ανοίξει την άνοιξη του 2016, αποκτώντας ένα εντελώς νέο πρόσωπο με πλήρη ανακαίνιση.

Την ίδια ώρα, ωστόσο που τα πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης αναβαθμίζονται, οι μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες αναστέλλουν τη λειτουργία τους ή οδηγούνται σιγά-σιγά στο κλείσιμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλά τέτοια ξενοδοχεία έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε γραφεία ή διαμερίσματα.

Την ίδια τύχη πιθανότατα θα έχει στο άμεσο μέλλον και η ξενοδοχειακή μονάδα Golden Arches η οποία επίσης έχει περάσει σε νεα χέρια. Προς το παρόν το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του ωστόσο γίνονται και στην περίπτωση αυτή σκέψεις για μετατροπή του σε πολυτελή διαμερίσματα.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close