Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βάλε λίγο... Alati by the Sea στη ζωή σου!

Η απόλυτη all day καλοκαιρινή εμπειρία!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2015

Το ήδη πετυχημένο του concept εστίασης και ψυχαγωγίας, σε θέλει και πάλι χαλαρό να απολαμβάνεις το πρωινό σου μπανάκι στα ολοκάθαρα νερά της παραλίας Περνέρα. Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι το αν θα απολαύσεις ένα cappuccino freddo ή ένα φρέσκο χυμό καρότο ή το δροσερό σου chiller φράουλας, ξαπλώνοντας σε μια από τις σεζλόνγκ του γρασιδιού ή στο άκρως επικοινωνιακό μπαράκι.

Η άφιξη στις κουζίνες του café/bar-restaurant της ολόφρεσκης ψαριάς της ημέρας, σίγουρα θα οδηγήσει εσένα και τους ψαρολάτρεις φίλους σου ενώπιον της βιτρίνας, για να επιλέξετε μαζί τα μπαρμπουνάκια, τους σαργούς, τις εποχιακές προσφυγοπούλες και τα φαγκριά, που σε λίγο θα φτάσουν στο τραπέζι ψημένα όπως εσύ επιθυμείς. Την απογευματινή σου μπιρίτσα ή το ποτηράκι σαμπάνιας, σε ενημερώνω ότι μπορείς να τα απολαύσεις και πάλι εκεί, χαζεύοντας το μυκονιάτικό σου σκηνικό, παρέα με ολόφρεσκα στρείδια. Ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις live μουσική. Έλα όμως που το βραδάκι δεν θα θέλεις να φύγεις από εκεί, γιατί οι μεσογειακές VS fusion συνταγές στο ‘Alati’ θα σε ωθήσουν να πεις ‘ναι’ στο γαύρο μαρινάτο με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατέ ελιάς, στη δροσερή σαλάτα με σφαίρες κατσικίσιου τυριού, καρύδια και βινεγκρέτ σύκου και βαλσάμικου, μα σαφέστατα και στο εξαίρετο χαλούμι στο τηγάνι με μαστίχα Χίου και λάιμ.

Τα ουζομεζεδάκια της παρέας μην τα αγνοήσεις με τίποτα, με πρώτα και καλύτερα τις αθερίνες με σος ταρτάρ και τα γαριδάκια Σύμης με σος λαδολέμονο, μουστάρδας και μέντας, ενώ για τους ψαρογκουρμέ σου εταίρους δαχτυλόδειξε για ακόμη μία φορά την απείρου γευστικού κάλλους αστακομακαρονάδα, σε τιμή που δεν θα ενοχλήσει. Το θεϊκό σουφλέ σοκολάτας, η λεμονόπιτα και η πανακότα με φρούτα του πάθους παρέα με ένα από τα δροσιστικά και  value for money cocktails του μαγαζιού, θα απογειώσουν τέλος τη φεγγαρόλουστη βραδιά σου, που ως συνήθως θα σε βρει ξανά και ξανά να λικνίζεσαι στους mainstream, ελληνικούς ρυθμούς του DJ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close