Things to Do , Top Stories

Fasouri Waterpark: 3ο Καλύτερο Υδροπάρκο της Ευρώπης

Κορυφαία διάκριση από το TripAdvisor

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2015

Το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό βραβεύτηκε από την μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο TripAdvisor, ως το 3ο Καλύτερο Υδροπάρκο της Ευρώπης, και ως ένα από τα  καλύτερα υδροπάρκα στον κόσμο. Η διάκριση αποτελεί μία τεράστια επιβράβευση τόσο για την ομάδα του "πιο χαρούμενου υδροπάρκου" στο νησί, όσο και για τον τόπο μας, αφού ένας τουριστικός προορισμός του κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές των τουριστών παγκοσμίως.

Η τιμητική διάκριση από το TripAdvisor, αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αποτελεί αντικειμενική αναγνώριση των επισκεπτών και πελατών του υδροπάρκου που το ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία στον κόσμο μέσω της διεθνώς καταξιωμένης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor.

Το Fasouri Watermania Waterpark διανύει μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και απαιτήσεις τόσο του εγχώριου όσο και του εισαγόμενου τουρισμού, σχεδίασε και εφάρμοσε δυναμικές συνεργασίες με τουριστικούς φορείς και πράκτορες, ειδικές εορταστικές προσφορές για όλη την οικογένεια, καθώς επίσης ενδυνάμωσε περαιτέρω τον τομέα ασφάλειας στο πάρκο. Ήταν φυσικό επακόλουθο το Fasouri Waterpark να αγκαλιαστεί φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη.

Το υδροπάρκο της Λεμεσού διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα θεματικών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, όπως επίσης και μία ποικιλία καφεστιατορίων και υπηρεσιών, που το καθιστούν τον πιο ελκυστικό και χαρούμενο προορισμό για το καλοκαίρι. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close