Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

6+5 νέες ξενοδοχειακές μονάδες για τη Λάρνακα

Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκτά νέες ξενοδοχειακές μονάδες και υποδομές που θα την καταστήσουν εξαιρετικό προορισμό διακοπών.

Εξ ου και η κάθοδος του παγκόσμιου κολοσσού Carlson Rezidor Hotel Group στην Κύπρο με τη δημιουργία του πρώτου Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα, χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά ενθαρρυντική τόσο από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας όσο και από όλους τους πολίτες.

Το εν λόγω ξενοδοχείο θα έχει 105 δώμάτια και το κόστος της επένδυσης για δημιουργία ξενοδοχείου πολυτελείας υπολογίζεται στα €35 εκ. 


4 άλλα ξενοδοχεία
Πέραν του Radisson Blue Larnaka, αναμένεται εντός των επόμενων δύο χρόνων η λειτουργία τουλάχιστον τεσσάρων επιπρόσθετων ξενοδοχειακών μονάδων εκ των οποίων οι τρεις αφορούν ξένες επενδύσεις. 

Το 2015 είναι μια σημαίνουσα χρονιά για την τουριστική βιομηχανία της Περιφέρειας Λάρνακας καθότι μόλις πρόσφατα άνοιξαν ή αναμένεται να λειτουργήσουν τους προσεχείς μήνες έξι ξενοδοχεία - το Ciao Stelio στο Μακένζυ, οι μονάδες Lokal, Josephine, Mikes Kanarium και Rise στο κέντρο της πόλης και τα Palatakia στον Κάτω Δρυ.

O Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης ανέφερε ότι η λειτουργία έξι νέων μονάδων εντός του τρέχοντος έτους και άλλων που πρόκειται να ανοίξουν στα επόμενα χρόνια, δημιουργούν ουσιαστικές προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού τομέα και της τοπικής οικονομίας: «Η τουριστική βιομηχανία της Λάρνακας άρχισε να μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης. Η δημιουργία νέων μονάδων στην επαρχία μας δεν είναι τυχαίο γεγονός. Αυτό που ανέκαθεν λέγαμε - ότι η Λάρνακα διαθέτει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τομέα του τουρισμού - έχει γίνει αντιληπτό από ντόπιους και ξένους επενδυτές». Ο κ. Λευκαρίτης τόνισε ότι «αυτό είναι μόνο η αρχή για την περιοχή μας» λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες προοπτικές που θα προκύψουν σύντομα με την απομάκρυνση των δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαιοειδών.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close