Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Στη Λεμεσό το "Κορυφαίο Boutique Hotel της Κύπρου"

Για 9η συνεχή χρονιά!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2015

Με 30 χρόνια συνεχούς αριστείας στην ποιότητα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, το σικ και εκλεπτυσμένο Londa Beach Hotel κέρδισε το περίφημο διεθνές βραβείο του World Travel Awards (WTA), ως το “Κορυφαίο Boutique Hotel στην Κύπρο για το 2015”. Αυτή είναι η ένατη συνεχόμενη χρονιά που το Londa λαμβάνει ένα βραβείο του WTA, γεγονός που αναμφισβήτητα αποδεικνύει πως αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των απαιτητικών επισκεπτών.

Εκπροσωπώντας την Columbia Hotels & Resorts Ltd –την εταιρεία διαχείρισης του Londa–, ο κ. Στέλιος Κίζης παρέλαβε βραβεία τόσο για το Londa όσο και για το Columbia Beach Resort. Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής τελετής γκαλά στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία της Ιταλίας στις 5 Σεπτεμβρίου στην παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων του κλάδου αναψυχής και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Τα βραβεία WTA απονέμονται σε οργανισμούς-πρότυπα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη συνεχή βελτίωση, και επιλέγονται μέσω ψηφοφορίας από επαγγελματίες των ταξιδιών και του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η καινοτομία και η βελτίωση αποτελούν τα βασικά στοιχεία του Londa Hotel –ενός πολυτελούς ξενοδοχείου που προσφέρει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με σύγχρονες, μοντέρνες πινελιές άνεσης και κομψότητας. Οι δημιουργικές υπηρεσίες όπως μια εφαρμογή που ξεκίνησε φέτος για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ως ψηφιακή υποδοχή σε συνδυασμό με τις κατά παραγγελία εξατομικευμένες υπηρεσίες του Londa, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την καλή φήμη για την οποία είναι γνωστό το Londa. Αυτό το καλοκαίρι, το Londa εισήγαγε επίσης την εφαρμογή www.pressreader.com η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να κατεβάσουν χωρίς χρέωση διεθνείς δημοσιεύσεις από μια συλλογή πέραν των 4.000 τίτλων.

Ο Jochen Niemann, Γενικός Διευθυντής του Londa Beach Hotel δήλωσε: “Τέτοια διακεκριμένα βραβεία αντανακλούν καθαρά τις συνεχείς προσπάθειές μας για διατήρηση της αριστείας και της εξατομικευμένης προσέγγισης, προσφέροντας στον κάθε επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία την οποία αξίζει κανείς να θυμάται και να χαμογελα". Τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993. Τώρα στην 22η επέτειό τους, τα βραβεία θεωρούνται ως το υψηλότερο επίτευγμα που μπορεί να επιτύχει ένα ταξιδιωτικό προϊόν σε αυτό τον παγκόσμια απαιτητικό τομέα, με το brand να “αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως σήμα κατατεθέν της ποιότητας, και τους νικητές να θέτουν το σημείο αναφοράς στο οποίο προσβλέπουν όλοι οι υπόλοιποι.” Στην ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος πέραν των 220.000 επαγγελματιών του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, εταιρειών ξενάγησης, μεταφορικών εταιρειών και τουριστικών οργανισμών. Από το 2009, η ψηφοφορία έχει επίσης ανοίξει για το κοινό ώστε να αντικατοπτρίζει τον αυξανόμενο ρόλο που παίζουν τα WTA στο να επηρεάζουν το πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν αποφάσεις σε σχέση με τις ταξιδιωτικές τους αγορές.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close