Εστιατόρια , Cheap Eats

Eναλλακτική γλυκαντική λύση... κατευθείαν από τη φύση

ARMONIA Stevia: Γλυκιά γεύση από τη "Φύση"

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2015

Η εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της στην αγορά με την καινοτόμο σειρά ARMONIA Stevia.

Τα προϊόντα ARMONIA Stevia, η εναλλακτική γλυκαντική λύση από τη φύση, με μια διευρυμένη σειρά προϊόντων για τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού δεν έρχεται να γλυκάνει φυσικά μόνο τον καφέ ή το τσάι μας, αλλά και να προσφέρει γλυκές φυσικές επιλογές στο καθημερινό μας διατροφικό πλάνο, χωρίς να μας επιβαρύνουν από θερμιδικές ενοχές.

 

Η Stevia είναι είδος φυτού και περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη η οποία έχει μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη. Επειδή τα γλυκαντικά από στέβια δεν περιέχουν υδατάνθρακες και δεν επηρεάζουν τη γλυκόζη στο αίμα, μπορούν να καταναλωθούν από ομάδες κοινού που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Επίσης, η σειρά προϊόντων ARMONIA Stevia δεν περιέχει καθόλου γλουτένη και ένα κουταλάκι γλυκαντικό περιέχει μόνο 3 θερμίδες.

Απολαμβάνουμε λοιπόν, με τον πιο φυσικό, γλυκό τρόπο, ροφήματα με πλούσιες και διαφορετικές γεύσεις αλλά και σπιτικά επιδόρπια με την σειρά ARMONIA Stevia

- Στιγμιαία ροφήματα με γεύση, σοκολάτας, χαρουπιού και μούρων

- Γλυκαντικό μείγμα για ζαχαροπλαστική (για υπέροχα γλυκίσματα κάθε τύπου)

- Επιτραπέζιο γλυκαντικό για τον καφέ ή το τσάι σας.

 

Η σειρά διατίθεται παγκύπρια σε όλες τις υπεραγορές και σε φαρμακεία σε συσκευασίες για οικιακή χρήση  ενώ τα πιο μεγάλα μεγέθη (άνω του ενός κιλού) θα εξυπηρετούν  εστιατόρια, ξενοδοχεία, καντίνες εταιρειών, κτλ για χονδρική πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22 717100.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close