Εστιατόρια

Ο Jimmy’s Kitchen μας χαρίζει νέες γευστικές εμπειρίες

... με το νέο του μενού

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2015

Στο Jimmy’s Kitchen καλωσορίζει το φθινόπωρο μ ’ένα ανανεωμένο μενού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο ανανεωμένο μενού του Jimmy’s Kitchen υπάρχει έντονα το άρωμα και οι γεύσεις απ’ τη Μεσόγειο...
Τα ορεκτικά στο μενού εμπλουτίστηκαν με θεσπέσιες επιλογές όπως τα spring rolls με χαλούμι, ο γαύρος μαρινάτος, τόνος μαριναρισμένος σε πικάντικο ελαιόλαδο αλλά και ολόφρεσκες μπρουσκέτες με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό.

Στα κυρίως πιάτα, τα ζυμαρικά με κοτόπουλο και λιαστές ντομάτες δεσπόζουν στις νέες επιλογές. Είναι όμως και η νέα πρόταση για μια μεγάλη ζουμερή μπριζόλα στη σχάρα με σπιτικές πατάτες τηγανητές αλλά και το θεσπέσιο μοσχαρίσιο φιλέτο με μοναδική σος πιπεριού ή Diane με την επιλογή για το είδος της συνοδευτικής πατάτας από πουρέ, τζάκετ ή φρεσκοκομμένες τηγανητές.

 

Και πιάτα με υπογραφή Jimmy’s 
Το ανανεωμένο μενού εμπλουτίζουν επίσης τα πιάτα υπογραφής του Jimmy’s που περιλαμβάνουν το κοτόπουλο roulade κάθε Τρίτη, τα μοναδικά vegetarian λαζάνια κάθε Τετάρτη, αλλά και το θεσπέσιο κότσι αρνιού με πουρέ πατάτας κάθε Πεμπτη.

 

Ολοκληρώστε το γαστρονομικό ταξίδι στο Jimmy’s Kitchen με μία από τις νέες επιλογές επιδορπίων όπως το δροσιστικό παγωτό μαστίχα με καραμελωμένα φρούτα σε κούπα από φύλο,αλλά και το αξεπέραστο μιλφέιγ, τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου που αγαπήθηκε από όλους.

Για τους εργαζόμενους τα μεσημέρια, ο Jimmy έχει δημιουργήσει και προσφέρει “τα πιάτα της μέρας” για γρήγορο σπιτικό φαγητό σε προσιτές τιμές. Στο μεσημεριανό μενού περιλαμβάνονται φασόλια γίγαντες με κατσικίσιο τυρί, νοστιμότατα αφέλια με πουργούρι, καλαμάρι κατσαρόλας καθιστό, μπιζέλι με χαλούμι, και διάφορες άλλες γευστικές επιλογές.

Για όσους δε προτιμούν να απολαύσουν το φαγητό τους στον δικό τους χώρο, οι επιλογές από το Take Away Menu μπορούν να παραγγελθούν και με υπηρεσία delivery.

 Από τον Οκτώβριο, τα πρωινά του Σαββάτου ο Jimmy σας προσκαλεί στην κουζίνα του για ένα πλούσιο πρωινό με φρέσκο-μαγειρεμένα αυγά, ζεστό καφέ ή επιλογή από τα τσάγια του βουνού με βότανα.

Με πλήρως ανανεωμένο μενού, εξαιρετικά προσιτές τιμές και την ζεστή φιλοξενία του Jimmy που υποδέχεται τους καλεσμένους του στην δική του κουζίνα, το Jimmy’s Kitchen καλωσορίζει το φθινόπωρο με νέες γεύσεις για μια αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία που γαργαλίζει όλες τις αισθήσεις.  

Θα το βρεις στην 28η Οκτωβρίου στην Έγκωμη, στη Λευκωσία.
Για πληροφορίες, κρατήσεις και παραγγελίες, τηλεφωνήστε στο 22 355580. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close