Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

20 εστιατόρια με καλό φαγητό

Σου προτείνουμε τα στέκια όπου θα φας καλά και θα περάσεις ακόμα καλύτερα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί για κάποια ζευγάρια να είναι κάθε μέρα γιορτή, αλλά κανένα δεν χαλά να γιορτάσει με το ταίρι του άλλο ένα βράδυ τον έρωτά του, με καλό φαγητό, και ποτό και ζεστή ατμόσφαιρα. Δες, λοιπόν, 18 στέκια στην πόλη όπου θα… ερωτευτείς! Εναλλακτικά, μιας και η μέρα των ερωτευμένων φέτος πέφτει Κυριακή, σου προτείνουμε και 2 εστιατόρια στο βουνό, για ρομαντική απόδραση!

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Balthazar Café & Roof terrace
Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών Ιδρύματος Σεβέρη (CVAR) στην οδό Ερμού, είναι μια ελκυστική πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο. O chef θα ετοιμάσει ειδικό μενού, πάντοτε με μεσογειακό ταμπεραμέντο, που αξίζει να συνοδεύσεις με ένα εκλεκτό κρασί από την ενημερωμένη κάβα του. Δοκίμασε σολομό 'λουσμένο' με εσπεριδοειδή!
(22300992) Ερμού 285, παλιά Λευκωσία.
 
 
Domus Lounge Bar & Restaurant
Ο ρομαντικός του χώρος, διαθέτει την καταλληλότερη ατμόσφαιρα για να απολαύσεις ένα τετ-α-τετ δείπνο. Διάλεξε πιάτα με διεθνές και μεσογειακό ταμπεραμέντο, που συνοδεύονται εξαίσια από ένα καλό κρασί από την καλά ενημερωμένη κάβα του. Μετά, απόλαυσε ένα κοκτέιλ της αρεσκείας σου στο μπαρ του ισογείου. Επίλεξε το set menu του που ετοιμάζει ειδικά για εκείνη τη βραδιά.
(22433722) Κοραή 5, παλιά Λευκωσία.
 
 
 
L' Atelier
Η ολοκαίνουργια άφιξη έχει έναν αυθεντικό παριζιάνικο αέρα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στα φρέσκα υλικά και την υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες. Άρα, τίποτα δεν προέρχεται από το ψυγείο! Ό,τι επιλέξεις να απολαύσεις εκείνο το βράδυ, να ξέρεις ότι θα είναι μόνο για σας τους δύο! Ζήτησε να κλείσεις γλυκά το δείπνο με το κλασικό 'paris brest'.
(22262369) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, παλιά Λευκωσία.
 
 
 
The Winery
Θα βρεθείς ανάμεσα σε καλό κρασί, ωραίο περιβάλλον και άψογο σέρβις. Το καλύτερο πακέτο εστίασης για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου! Ανάμεσα σε signature ποτά, εξαιρετικά κρασιά και νόστιμα tapas, η ατμόσφαιρά του σε αφήνει να χαλαρώσεις και με την ψαγμένη μουσική του να ζήσεις απόλυτα τη βραδιά του έρωτα! Προτίμησε το cheese platter για να αφεθείς στη... δίνη του κρασιού σου!
(22511925) Λυκούργου 7, παλιά Λευκωσία.
 
 
 
 
Tutto il Giorno Romantica
Πάντοτε ατμοσφαιρικό, πάντοτε elegant και εκλεκτό, είναι το εστιατόριο με ιταλικό ταπεραμέντο και μενού που ταιριάζει στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ετοιμάσου, λοιπόν, να απολαύσεις ένα απόλυτα ρομαντικό δείπνο στο ομώνυμο εστιατόριο της πόλης! Πιες ένα καλό κρασί από την πλούσια κάβα του, και νιώσε ότι έχεις βρεθεί στην καλύτερη φωλιά για ερωτευμένους!
(22377276, 22376161) Ευαγόρα Παλληκαρίδη 13.
 
 
 
No Reservations
Μπορεί να σε προτρέπει να μην κάνεις κράτηση, αλλά, ειδικά για τη βραδιά των ερωτευμένων, κλείσε τραπέζι και ετοιμάσου να απολαύσεις τις γευστικές εκπλήξεις του Ιταλού σεφ και ιδιοκτήτη. Αν αγαπάς τη γαστρονομία, τότε ετοιμάσου για ένα ρομαντικό δείπνο με στυλ και άποψη. Κάθε μπουκιά είναι ένα γευστικό ταξίδι που απογειώνει όλες σου τις αισθήσεις!
(22376584) Λεωφ. Στασίνου 16.
 
 
 
Wagamama upstairs
Κάνε κράτηση στον ολοκαίνουργιο 'shizuka' όροφο του φημισμένου και πολυβραβευμένου εστιατορίου. Είναι ένας κομψός και αριστοκρατικά διαμορφωμένος χώρος με τζάκι, ιδανικός για το ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου. Θα σε ενθουσιάσει η θέα, η ατμόσφαιρα και το μενού. Όσο κι αν ακουστεί 'casual', προτίμησε να είναι μια βραδιά για sushi!
(22870140) Θεμιστοκλή Δέρβη 16.
 
 
ΛΕΜΕΣOΣ
Αλιάδα
Στον υπέροχο χώρο του, που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό, πρόκειται να απολαύσεις ένα συμπόσιο γεύσης! Το πλούσιο μπουφέ του θα σε δελεάσει -από τα πρώτα μέχρι τα κυρίως και τα επιδόρπια-, προσφέροντάς σου μεγάλη επιλογή γεύσεων που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Mην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις πελώριες γαρίδες του!
(25340758) Ειρήνης 117.
 
 
 
Columbia Steak house
Κλείσε τραπέζι και απόλαυσε εξαιρετική διεθνή κουζίνα με έμφαση στο ποιοτικό steak. Όχι μόνο θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου -αφού πρόκειται για ένα χώρο ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών-, αλλά και τον ουρανίσκο σου με τις φοβερές γαστρονομικές προτάσεις που σου προσφέρει ο executive chef. Aν αποφασίσεις να γευτείς το bon fillet black Angus, ορθά θα πράξεις!
(25278000) Αγίου Ανδρέου 223, παλιά Λεμεσός.
 
 
 
Έψιλον Resto & Bar
O ολοκαίνουργιος αυτός χώρος συνδυάζει υψηλή γαστρονομία και απλότητα γεύσεων. Υποστηρίζει απόλυτα το συνδυασμό των πέντε αισθήσεων: αφή, όραση, ακοή, γεύση και όσφρηση που ενώνονται σε ένα δυνατό 'Ε'. Η εξειδικευμένη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα του βρίσκεται στη διάθεσή σου με αρκετές επιλογές από ψάρια και θαλασσινά μέχρι και κρεατικά. Ξεχώρισε και απόλαυσε το λαβράκι σε πουρέ σελινόριζας.
(25820430) Μαρίνα Λεμεσού.
 
 
La Maison Fleurie
Νύχτα Αγίου Βαλεντίνου και γαλλικό εστιατόριο πάνε μαζί! Η ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί ολόχρονα στο φημισμένο εστιατόριο της Λεμεσού, είναι κατάλληλη για δείπνο με πολυτέλεια και στυλ. Ο chef θα σου προτείνει ένα set menu μαγικών γεύσεων, που θα ταξιδέψει εσένα και το ταίρι σου κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. Κράτησε χώρο για τα θεσπέσια γλυκά του!
(25320680) Χριστάκη Κράνου 18, Ποτ.Γερμασόγειας.
 
 
Le Frenchie Bistrot Parisien
Με αυθεντική γαλλική κουζίνα, προερχόμενη από τα χεράκια του Γάλλου ιδιοκτήτη του, πρόκειται να απολαύσεις ένα ξεχωριστό δείπνο στην ιδιαίτερα χαλαρωτική και όμορφη ατμόσφαιρά του. Τη νοστιμότατη homemade κουζίνα του, επιβάλλεται να τη συνοδεύσεις με γαλλικό ή ντόπιο κρασί για να κυλήσει η νύχτα υπέροχα. Ένα kir royale για αρχή, επιβάλλεται!
(25212333) Ειρήνης 7, περιοχή Μεσαιωνικού Κάστρου.
 
 
Τα Πιατάκια
Ο ιδιοκτήτης και σεφ Ηρόδοτος Δάμαλης μπαίνει από νωρίς στο χαριτωμένο εστιατόριό του για να ετοιμάσει μια απίστευτη επιλογή πιάτων ειδικά για τη μέρα των ερωτευμένων. Ετοιμάσου για μια γιορτή γεύσεων που θα εξυμνήσουν τον έρωτα και τη γαστρονομία. Την ώρα του γλυκού, ζήτησε μόνο ένα κουτάλι και μοιράσου την κάθε μπουκίτσα!
(25745017) Νικοδήμου Μυλωνά 7.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ
 
 
Holy Cow Neocanteen
Αν ψάχνεις μια πιο χαλαρή φάση παρέα με τον βαλεντίνο σου, τότε, το μοντέρνο και με γκουρμέ φιλοσοφία Holy Cow, είναι μια σπουδαία πρόταση για να απολαύσεις σύγχρονη κουζίνα σε ένα όμορφο περιβάλλον που είναι εμπνευσμένο από τα neo canteens σκανδιναβικών χωρών! Μοιράσου ένα Avo & Bacon Burger "λουσμένο" με φέτες αβοκάντο.
(24650114) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄& Νιγρίτη.
 
 
Maqam Al-Sultan
Να έχεις θέα τη θάλασσα και τον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης είναι πέρα για πέρα προνομιακό και κατάλληλο για ένα "βαλεντινίστικο" γεύμα ή δείπνο! Απόλαυσε τη λιβανέζικη κουζίνα, στα καλύτερά της, συντροφιά με καλό κρασί και ναργιλέ σε ένα εστιατόριο που προσφέρει αυθεντικές γεύσεις. Παράγγειλε τα μακρόστενα αρνίσια μπιφτεκάκια Kafta Meshwi.
(24400665) Αγκύρας 7, Φοινικούδες.
 
 
Spaghetteria Italia Ristorante
Αν θες να απολαύσεις αυθεντική ιταλική κουζίνα -για ένα απόλυτα ρομαντικό δείπνο- η πρόταση της αυθεντικής τρατορίας στη Λάρνακα, είναι η καλύτερη επιλογή για ρομαντική εστίαση. Σύμμαχοι στο φανταστικό μενού του το ζεστό του περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση. Είτε επιλέξεις το σπιτικότατο τιραμισού ή τη θεϊκή panna cotta, σίγουρα τον/την γλύκανες!
(24629450) Στυλιανού Λένα 50.
 
 
ΠΑΦOΣ
Boulevard Bistro Wine Bar
Η προσεγμένη του κουζίνα προσφέρει κλασικά, μα και signature tapas, αλλά και διεθνή πιάτα-μερίδες για να ικανοποιεί κάθε γούστο. Κάνε κράτηση στον πιο prive χώρο του, για να απολαύσεις στην πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα το ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου. Ζήτησε να σου προτείνει το πιο καυτερό tapas της ημέρας!
(26910871) Πλατεία Κένεντι.
 
 
Risto La Piazza
Είναι ο απόλυτος προορισμός για ένα ρομαντικό δείπνο, με θέα το παραλιακό μέτωπο της Πάφου και σύμμαχο την αξεπέραστη μαγειρική του και την πολυβραβευμένη του κάβα. Εμπιστεύσου τις προτάσεις του μετρ και ετοιμάσου να απολαύσεις με το ταίρι σου ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών. Συγκατάνευσε στην ειδική πρόταση οίνου του sommelier για την ξεχωριστή βραδιά των ερωτευμένων!
(26819921) Αλκμήνης 11-12.
 
 
Εναλλακτικά.... πάμε ΒΟΥΝΟ
The Mill Restaurant
Ο φημισμένος Μύλος στην Κακοπετριά, είναι μια ζεστή πρόταση απόδρασης τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αποτελεί φωλιά γεύσης και καλής φιλοξενίας, με πιάτα κυρίως από τη διεθνή κουζίνα. Κλείσε τραπέζι κοντά στο παράθυρο για να έχεις θέα το χειμωνιάτικο τοπίο που απλώνεται μπροστά σου. Σου συστήνω, το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου, την πέστροφα.
(22922536) Μύλου 8, Κακοπετριά.
 
 
Λύχνος
Στο ανακαινισμένο παραδοσιακό, πετρόκτιστο κτίσμα στον Ασκά, με 4 χώρους διαμονής, στεγάζεται μια ταβέρνα που σερβίρει παραδοσιακό φαγητό από ντόπιες, ξεχασμένες συνταγές. Όλα είναι φτιαγμένα από
εποχιακά υλικά της περιοχής και συνδυάζονται με ποιοτικό κρασάκι που διαθέτει. Έξοχη επιλογή! Kάνε γλυκά ματάκια στη μους αναρής με σιρόπι κουμανταρίας!
(99210688) Μιχαήλ Κουτσόφτα 1, Ασκάς.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close