Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Εντυπωσιακό το ανανεωμένο πρόσωπο του Four Seasons hotel

Η ανακαίνιση στο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού... συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2016

Βρίσκομαστε μόλις ένα μήνα μόνο πριν ανοίξει ξανά τις πόρτες του το νέο Four Seasons, το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού!

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι μέσω της σελίδας τους στο Facebook καθώς και της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, οι εργασίες για την ανακαίνιση συνεχίζονται κανονικά, ενώ κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα διεξάγονται εκτεταμένες εργασίες για τη νέα αίθουσα εκδηλώσεων, την εσωτερική πισίνα καθώς και τα δωμάτια.

Η νέα και πιο φωτεινή εσωτερική πισίνα θα είναι μεγαλύτερη και θα αναμορφωθεί, ώστε να προσφέρει μια άνετη εμπειρία κολύμβησης και χαλάρωσης. Θα διαθέτει επίσης τζακούζι, ένα νέο προσωπικό χαμάμ ενώ το ice room θα συμπληρώσει την εμπειρία.

Η ανακαίνιση της αίθουσας ψυχαγωγίας του Four Seasons, του Ballroom, είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Οι υπεύθυνοι πάντως υπόσχονται μια συναρπαστική νέα διακόσμηση. Ψηλά ταβάνια, έντονοι περίτεχνοι πολυελαίοι, design σχέδιο στον τοίχο κ.ά. είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα και πάλι με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, το νέο Four Seasons θα υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες στις 10 Απριλίου.

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον επόμενο Απρίλιο! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close