Εστιατόρια

Σπέσιαλ ψάρι στη "Μαγιοπούλα"

Ένα φινετσάτο μαγαζί για εκλεκτά θαλασσινά στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2016

Η μεγάλη αγάπη των ιδιοκτητών για καλό ελληνικό φαγητό οδήγησε στη δημιουργία του εκλεκτού εστιατορίου τον Ιανουάριο του 2013. Αν και αρχικά, εξυπηρετούσε κυρίως ξένους επιχειρηματίες, οι οποίοι μετά από κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα στην πρωτεύουσα αναζητούσαν επίμονα ένα διάλειμμα μετά φαγητού, στη συνέχεια έγινε πόλος έλξης των καλοφαγάδων ολόκληρης της πόλης. Το γαστρονομικό ταμπεραμέντο της σεφ του εστιατορίου είναι, βλέπεις, η εγγύηση ότι θα απολαύσεις το πιο καλομαγειρεμένο ελληνικό πιάτο ψαριού της πόλης!

 

Γιατί ξεχωρίζει: Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό του, ο χώρος στήθηκε και διακοσμήθηκε με βάση το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών σε χρωματισμούς λευκού και μπλε που αποπνέουν την καθαρότητα του φωτός της Μεσογείου.

Πάρε γεύση! Οι τιμές ξεκινούν από €25 το άτομο, ανάλογα με τις επιπλέον επιλογές. Όμως, να είσαι σίγουρος ότι εγγυημένα θα απολαύσεις ανώτερης ποιότητας ψάρια και γκουρμέ πιάτα που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα!

Μάθε ότι: Μετά τα γεγονότα του Μαρτίου 2013, η βασική φιλοσοφία της Μαγιοπούλας αναπροσαρμόζεται και ενισχύεται ακόμα περισσότερο, προσφέροντας στον καθένα, σε τιμές πολύ προσιτές, ποικιλία πιάτων φρέσκου ψαριού με βασικό κορμό τον κλασσικό ελληνικό ψαρομεζέ, ο οποίος περιλαμβάνει φρέσκα σπιτικά ορεκτικά, θαλασσινά, σαλάτες, τηγανητά και σχάρας φρέσκα ψάρια, ενώ τα ριζότο, οι αστακομακαρονάδες και άλλα γευστικά πιάτα εμπλουτίζουν το βασικό κορμό, αναλόγως της προτίμησης του πελάτη.

TIP: Σου συστήνεται, κατά την κράτηση, να ζητήσεις, αν μπορούν να σου φτιάξουν, τα σπεσιαλιτέ της ιδιοκτήτριας η οποία συχνά και με πολύ κέφι μπαίνει στην κουζίνα και αναδεικνύει με το μοναδικό της προσωπικό στυλ διάφορα πιάτα, όπως είναι η σαλάτα με κινόα και θαλασσινά, το λαβράκι με άρωμα πορτοκαλιού και ιδιαιτέρως η ρουλάτ λεμονιού που σφραγίζει στο τέλος τον ουρανίσκο!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close