Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μπήκαμε στο Four Seasons Hotel: δες τις εντυπωσιακές εικόνες

Ζήσε κι εσύ την υπέροχη νέα εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2016

Το πολυτελές θέρετρο άνοιξε ξανά τις πύλες του με μία εντελώς νέα, εντυπωσιακή και εκλεπτυσμένη αισθητική.
 
 
Ανάμεσα στις μοντέρνες και σοφιστικέ πινελιές των χώρων του, ο επισκέπτης νιώθει τη διακριτική πολυτέλεια και το ζεστό καλωσόρισμα των ανθρώπων του.
 
 
Το ολοκαίνουργιο και υπέροχο Four Seasons hotel, πλήρως ανανεωμένο και υπέρκομψο, σε περιμένει και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, για μια εμπειρία μοναδική! Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την απόλυτη άνεση και τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Γι' αυτό και η προσεγμένη του διακόσμηση με τον καλά μελετημένο και τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και άλλες μοντέρνες λειτουργίες, σου παρέχουν την καλύτερη εμπειρία διαμονής.
 
 
Η διακριτική του πολυτέλεια ξεκινά από το lobby του ξενοδοχείου με τον επιβλητικό πολυέλαιο που πρωταγωνιστεί στο χώρο. Κι έπειτα συνεχίζεται με τις κομψές γραμμές που ακολουθεί κάθε χώρος του ξενοδοχείου, δίνοντάς σου το προτέρημα να ζεις ένα ονειρικό σκηνικό!
 
ΦΩΤΟ: Vivaldi 
 
Η γαστρονομία του παραμένει ανυπέρβλητη, με κορυφαίους σεφ να ηγούνται της δημιουργικής του κουζίνας. Όλα τα μενού έχουν να προτείνουν νέα, εκλεκτά πιάτα... αστέρων και οι χώροι των εστιατορίων έχουν αποκτήσει μία εντελώς νέα, εξαιρετική αισθητική, κατάλληλη να σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις τους σε όλες τις γωνιές του κόσμου!
 
 
ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα πλήρως ανανεωμένα, αναβαθμισμένα και υπέροχα διακοσμημένα του δωμάτια και σουίτες -302 δωμάτια σε έξι ορόφους-, διαθέτουν όλες τις ανέσεις πέντε αστέρων με τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες και διευκολύνσεις.
 
 
 
NEWS
Σε όλες τις εισόδους των δωματίων έχει εγκατασταθεί νέο σύστημα κλειδώματος, ενώ υπάρχει στη διάθεσή σου τελευταίας τεχνολογίας tablet με το οποίο μπορείς με ένα άγγιγμα να ρυθμίζεις τις λειτουργίες που επιθυμείς.
 
 
ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ!
Το Shiseido spa, αναβαθμίστηκε με νέα προϊόντα ομορφιάς και νέες κούρες χαλάρωσης και ευεξίας. Είναι το μοναδικό στο είδος του που αναδεικνύει και υπηρετεί πιστά τη φιλοσοφία Qi. Συνεργάζεται με την κορυφαία βρετανική σειρά Aromatherapy Associates, που μόνο στο Four Seasons θα βρεις! Παράλληλα, απόλαυσε εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα υπό την καθοδήγηση του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη στο "Vivaldi Mediterranean". Νέο εντυπωσιακό μενού στο διάσημο "Seasons Oriental" και επιλογή από φρέσκα στρείδια, χαβιάρι και sushi στο "Seafood bar". Τέλος, στο "CafeŽ Tropical" απολαμβάνεις μενού α λα καρτ, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και το βράδυ.
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close